Vælg sprog:

webshop

Besøg vores store webshop med et af landets største udvalg af dykkerudstyr, svømmeudstyr, undervandsvagt...

dykkerkurser

dykkerkurser, open water diver, padi, snorkel, dyk

dykkerklub

dykkertur, dykkerbåd

rejser

dykkerrejser, rejser, dykker, dykkertur, egypten, liveaboard

ture

båd, dyk, båddyk dykkerture
Oversigt
Forside
Webshop
Dykkerkurser
Klub Dykkerhulen
Dykkerrejser
Leje Af Dykkerudstyr
Åbningstider
Personale
Om Dykkerhulen
Ledige Stillinger
Kontakt Os
Stømprognose
Facebook
YouTube
 
Bruger Login

Som bruger kan du bl.a. leje udstyr, booke ture, tjekke din klubside osv. Det er gratis at blive oprettet som bruger.

OPRET BRUGER HER
Billedgalleri
Egypten 2012 008
Lær at dykke med Dykkerhulen
Begynd dit undervandseventyr ved dykkerhulen
Overvejer du at deltage i en af verdens mest spændende undervands aktiviteter, eller har du allerede opdaget den unikke oplevelse af at trække vejret under vandet og ønsker at tage det næste skridt på PADIs uddannelses stige kan Dykkerhulen levere en komplet vifte af kurser fra begynder til professionelt niveau. Dykkerhulen er et certificeret PADI Dive Center hvilket betyder vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af udstyr samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører, Divemasters og altid små kursushold sikre dig at få den bedste introduktion til en ny verden under vandet hvor sikkerheden er i top.

Hvorfor skal jeg tage et dykkerkursus ved Dykkerhulen?
Vores faciliteter er nogle af de bedste i landet. Vi tilbyder vores kursister moderne teorilokale, velholdt skoleudstyr, stor svømmehal som kun benyttes af os (ingen badende gæster mens vi laver øvelser) og max 7 kursister pr hold. På hvert hold er der mindst 1 instruktør og 1 Divemaster. Det betyder der er al den tid og vejledning man har brug for under kurset. Vores filosofi er at det skal være sjovt at dykke og derfor er det vigtigt at dykkerholdene er små, så der er tid til hver enkelte kursist.

PADI dykkercertifikatet
Vi tilbyder en række PADI dykkerkurser lige fra dit første Open Water Diver certifikat til mere specifikke certifikater.

Du kan tage et PADI dykkercertifikat fra du er 10 år gammel (hvis du er mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Open Water Diver).

Hvert kursus har sit eget materiale der skal læses igennem inden kursusstart. Når du har bestilt kurset kommer du ned i butikken og modtager kursuspakken som bl.a. indeholder teoribog, logbog og computerbog. Du får samtidig en grundig gennemgang af teorimaterialet, så du er klar til at gå i gang med at læse. De fleste kurser består af 3 moduler: teori, øvelse i svømmehal og dykning i åbent hav.

Dykkerhulens dykkerkurser
Til højre kan du læse mere om hvert enkelt kursus, se datoer for kurset samt booke en plads. Da kursusholdene er små, er det en god ide at booke en plads i god til. Pladserne bliver solgt efter først til mølle princippet. Du kan under hvert enkelt kursus se, hvor mange ledige pladser der er tilbage.

Hvad er PADI og hvordan fungerer det?
PADI (Professional Association of Diving Instructors) er verdens største og førende dykkerorganisation. Mere end 80% af alle dykkercertifikater i verdenen er udstedt af PADI. Der er over 6.000 dykkerbutikker og resorts fordelt over 180 lande verden over. Dette betyder at du med et PADI dykkercertifikat fra Dykkerhulen kan dykke over alt i verden.

Har du ikke et dykkercertifikat og gerne vil i gang med at dykke skal du starte med et PADI Open Water Diver kursus. På dette kursus lærer du alt omkring dykning, udstyr og sikkerhed.

Er du allerede certificeret PADI Open Warter Diver eller lignende og gerne vil tage det næste skridt er det et PADI Advanced Open Water Diver kursus du skal have. Dette kursus giver dig en masse ekstra erfaringer samt adgang til en masse specialtie kurser.Dykkerhulen kan tilbyde følgende kurser:
 - Open Water Diver
 - Advanced Open Water Diver
 - Rescue Diver
 - Divemaster

Af specialties kan vi tilbyde:
 - Dybdedyk
 - Båddyk fra egen dykkerbåd
 - Vragdyk
 - Nitrox
 - Navagation
 - Strømdyk
 - Peek performance
 - Natdyk


Datoer for kurser
Klik HER for at se datoerne for de kommende Open Water Diver og Advanced Open Water kurser. Du kan også se datoerne for alle kurser under det inkelte kursus.


Bestil et prøvedyk
Få et prøvedyk i havet. Det varer ca. 30 - 45 minutte og koster 500,- Klik HER for at bestille et prøvedyk.Tabellen nedenfor viser hvilken certificering der giver adgang til det næste kursus. Som begynder skal man starte med kurset PADI Open Water Diver (OWD). 
Forside | Klub Dykkerhulen | Dykkerkurser | Dykkerudstyr | Nye Produkter | Undervandsjagt | Dykkerrejser | Kontakt Os
Dykkerhulen - Explore the Blue! - Nørrebrogade 32, 7100 Vejle. CVR-nummer: DK27485057
Kontakt Dykkerhulen: Tlf. Nr.: (+45) 28 80 13 84. Email: salg@dykkerhulen.dk. Klik HER for live chat med personale.
© 2008 -
Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/dykkerhu/public_html/footer.php on line 15
2018 Dykkerhulen & KlubDykkerhulen Alle rettigheder forbeholdes. Dykkerhulen er et PADI Dive Center, licensnr.: S22101 - PADI, Sikker dykning.
Køb dykkerudstyr, snorkeludstyr, PADI dykkerkurser, undervandsjagt og dykkerrejser hos Dykkerhulen.