Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Deep Diver Specialty 

PADI Deep Diver kurset er for dig, som gerne vil flytte dine grænser og udforske havet ned til den maksimale dybde på 40m for rekreativ dykning. Det giver dig færdigheder til at dykke ned til grænsen og til lavere dybder med grundig planlægning og du lærer, at udnytte dit dyk indenfor dine personlige grænser.

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Deep Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Deep Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter laver vi  fire dyk i åbent vand spredt over 2 individuelle dage (typisk over en weekend, men individuelle tilpasninger kan laves).  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Adventure Diver, Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 15 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Deep Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DEEP DIVER KURSUS HER
Messenger