Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Drift Diver Specialty

På PADI Drift  Diver Specialekurset lærer du færdigheder og får en erfaring, som vil hjælpe dig til at dykke sikkert og roligt i strøm. Du lærer om strømtabeller og prognoser, og hvordan man kan udnytte strømmen til at ’flyve’ under vandet, og med ro udnytte den helt fantastiske oplevelse det er at dykke i strøm. Strømdykning benyttes både i Danmark og udlandet, og kan ikke kun give dig helt unikke oplevelser, men du lærer også at dykke så du udnytter din luft optimalt, så du kan både med og imod strøm, og stadig komme sikkert op fra hvert dyk med din reserveluft i behold.

Kurset består af 1 teorilektion og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Drift Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Drift Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder og vi planlægger vores dyk med strømprognoser på de 2 åbent vands dyk. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Drift Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DRIFT DIVER KURSUS HER
Messenger