Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

Kommende dykkerkurser - Vi er allerede i gang!

Næste PADI Open Water Diver dykkerkursus starter d. 22/8 og d. 26/9. Læs mere og tilmeld dig HER.

Næste PADI Advanced Open Water Diver dykkerkursus starter d. 6/8. Læs mere og tilmeld dig HER.

Du kan se hele vores kursuskalender HER

PADI Drysuit Diver Specialty

På PADI Dry Suit Diver udvikler du dine færdigheder i din tørdragt, så du kan nyde dykning hele året. En tørdragt sikrer, at du forbliver komfortabel i vandet, selv i meget koldt vand, du kan udvide dine grænser og dine oplevelser som dyker. En tørdragt isolerer dig med luft inde i dragten, en luft som du skal lære at styre under din dykning. Ud over teoretisk og praktisk viden om dykning i din tørdragt gennemgås også forskellige tørdragtstyper, vedligeholdelse og reparation. Vintermånederne byder på klart algefrit vand, og du vil opleve en ny facinerende og imponerende verden, og udvide din dykning til at inkludere hele året og ikke kun de varme sommermåneder.  

Kurset består af 1 teorilektion, 1 dyk i pool/confined vand og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Dry Suit  Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Dry Suit Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves i pool/confined vand, og når du er komfortabel og har lært de nødvendige færdigheder tages din undervisning i åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Dry Suit Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DRYSUIT KURSUS HER
Messenger