Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS! Vi har fået nye åbningstider. Fast åben mandag og lørdag.

Fra 1. september holder vi fast åbent mandag og lørdag. Du kan altid se vores åbningsdage og åbningstider i bunden af hjemmesiden.

PADI Enriched Air - Nitrox Specialty

Nitrox kurset er et af PADI´s mest populærer specialty fordi det giver dig længere bundtid, samtidig med at ophobning af nitrogen i kroppen reduceres betragteligt. Dette er godt hvis man har gentagne dyk fx på dykkerrejser.

På kurset lærer du alle de sikkerhedsregler og procedurer, der skal til for at dykke sikkert med den iltberigede luft op 40%. 

Hvis du har en dykkercomputer er det en god ide at medbringe den på kurset, da vi under kurset vil prøve at analyserer luften fra en tank og indstille din computer til den givende iltprocent.

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo. Selve kurset tager ca. 3 timer. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet. Der afsluttes med en lille teori eksamen. Der er ingen dyk i dette kursus!

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Enriched Air - Nitrox Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT NITROX SPECIALTY KURSUS HER

 

Book og spar

Når du booker et PADI Specialty kursus gennem Dykkerhulen får du i forbindelse med kurset altid mindst 10% på det udstyr du køber i forbindelse med kurset. Dette gælder også hvis du booker et andet PADI specialty kursus.

 

Messenger