Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Enriched Air - Nitrox Specialty

Nitrox kurset er et af PADI´s mest populærer specialty fordi det giver dig længere bundtid, samtidig med at ophobning af nitrogen i kroppen reduceres betragteligt. Dette er godt hvis man har gentagne dyk fx på dykkerrejser.

På kurset lærer du alle de sikkerhedsregler og procedurer, der skal til for at dykke sikkert med den iltberigede luft op 40%. 

Hvis du har en dykkercomputer er det en god ide at medbringe den på kurset, da vi under kurset vil prøve at analyserer luften fra en tank og indstille din computer til den givende iltprocent.

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo. Selve kurset tager ca. 3 timer. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet. Der afsluttes med en lille teori eksamen. Der er ingen dyk i dette kursus!

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Enriched Air - Nitrox Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT NITROX SPECIALTY KURSUS HER

  

Messenger