Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Night Diver Specialty

Livet under overfladen om natten er en helt anden verden end om dagen. Om natten vågner bunden, og du får en helt unik og fantastisk intens oplevelse ved dykning efter mørkets frembrud. På PADI Night  Diver Specialekurset får du færdigheder og erfaring, som vil hjælpe dig til at dykke sikkert og roligt om natten (efter mørkets frembrud til solopgang), du udforsker det unikke ved dykkerstedet og lærer om det liv, som er så specielt om natten. Vi gennemgår brugen af lygter, planlægningen af dykkene og kommunikation under vandet om natten.

Kurset består af 1 teorilektion og 3 dyk i åbent vand – kurset foregår normalt over 2 dage, mellem solnedgang og solopgang, men typisk om aftenen. Kursusprisen inkluderer PADI Night Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Night  Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder og vi oplever det lokale dyreliv på de 3 åbent vands dyk. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkerlygte er det muligt at få en god lygte til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1099,-

 
Du er velkommen til at hent vores PADI Night Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT NIGHT DIVER KURSUS HER
Messenger