fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Open Water Diver. Start i DK - slut i udland!

Lær at dykke i DK og afslut på din ferie.
Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at dykke, men ikke vil bruge feriedage i et teorilokale, men ikke har lyst til at dykke i havet i vores køligere danske farvande.

På dette kursus – et referral kursus – får du det bedste af begge verdener. Du laver teori og pool i Danmark og får så papirarbejde med dig på ferie, hvor du i et PADI center overalt i verden, så afslutter din PADI Open Water med de 4 havdyk du har trænet til.

PADI Open Water består nemlig af 3 dele:

 • Teori – 5 sektioner og tilhørende eksamen
 • Træning i svømmehal (5 dyk)
 • Træning i havet (4 dyk)

Du kan tage referral kurset på to forskellige måder:

 • Teori hjemme / Pooldyk på rejsen / Havdyk på rejsen
 • Teori hjemme / Pooldyk hjemme / Havdyk på rejsen

Du kan også kombinere dette kursus med en af vores fantastiske dykkerrejser, hvor din instruktør som du kender fra Danmark følger dig til udlandet og færdiggør din uddannelse der. Kontakt os for mulighederne for denne muligheden, hvor du får det bedste af begge verdener.

Du skal have :

 • Læst hele Open Water Diver Manualen og have udfyldt dertilhørende kundskabstest
 • Gennemførst alle pooldyk

Krav til dig:

 • Du skal kunne træde vande i 10 minutter (eller flyde)
 • Du skal kunne svømme 200 meter
 • Minimumsalder 10 år (mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Open Water Diver)
 • Du skal have egne, nye ubrugte, PADI Open Water materialer (inkluderet i kursusprisen)
 • Du skal udfylde PADI’s regler for sikker dykning

Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.
Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære, hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo - dette gælder også for øvelserne i poolen.

Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på, at have udstyr der passer dig under hele kurset.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og referral fra: 2695,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 300,-

Du er velkommen til at hent vores PADI Open Water Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT OPEN WATER DIVER REFERRAL KURSUS HER
Messenger