fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Open Water Diver. Start i DK - slut i udland!

Lær at dykke i DK og afslut på din ferie.
Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at dykke, men ikke vil bruge feriedage i et teorilokale, men ikke har lyst til at dykke i havet i vores køligere danske farvande.

På dette kursus – et referral kursus – får du det bedste af begge verdener. Du laver teori og pool i Danmark og får så papirarbejde med dig på ferie, hvor du i et PADI center overalt i verden, så afslutter din PADI Open Water med de 4 havdyk du har trænet til.

PADI Open Water består nemlig af 3 dele:

 • Teori – 5 sektioner og tilhørende eksamen
 • Træning i svømmehal (5 dyk)
 • Træning i havet (4 dyk)

Du kan tage referral kurset på to forskellige måder:

 • Teori hjemme / Pooldyk på rejsen / Havdyk på rejsen
 • Teori hjemme / Pooldyk hjemme / Havdyk på rejsen

Du kan også kombinere dette kursus med en af vores fantastiske dykkerrejser, hvor din instruktør som du kender fra Danmark følger dig til udlandet og færdiggør din uddannelse der. Kontakt os for mulighederne for denne muligheden, hvor du får det bedste af begge verdener.

Du skal have :

 • Læst hele Open Water Diver Manualen og have udfyldt dertilhørende kundskabstest
 • Gennemførst alle pooldyk

Krav til dig:

 • Du skal kunne træde vande i 10 minutter (eller flyde)
 • Du skal kunne svømme 200 meter
 • Minimumsalder 10 år (mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Open Water Diver)
 • Du skal have egne, nye ubrugte, PADI Open Water materialer (inkluderet i kursusprisen)
 • Du skal udfylde PADI’s regler for sikker dykning

Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.
Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære, hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo - dette gælder også for øvelserne i poolen.

Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på, at have udstyr der passer dig under hele kurset.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og referral fra: 2695,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 300,-

Du er velkommen til at hent vores PADI Open Water Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT OPEN WATER DIVER REFERRAL KURSUS HER
Messenger