Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Peak Performance Buoyancy Diver Specialty

På PADI Peak Performance Bouyancy Specialekurset (opdriftskontrol) udvikler du dine færdigheder i det vigtigste du som dykker skal have styr på – nemlig din opdrift. God opdriftskontrol giver ikke kun ro på dine dyk, men forbedrer dit luffforbrug og dine oplevelser som dykker. På kurset har vi fokus på din udstyrsopsætning, dit trim og dine individuelle færdigheder. Vi arbejder med placering af dit bly, optimering af dit udstyr og din finneteknik, så du får roligere og mere afslappede dyk, hvor du kan udvikle dig og din dykning, og gøre hvert eneste dyk til et fantastisk minde.

Kurset består af 1 teorilektion og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Peak Performance Bouyancy Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Peak Performance Bouyancy specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves færdigheder og vi optimerer dit udstyri åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Peak Performance Bouyancy Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT PEAK PERFORMANCE BUOYANCY DIVER KURSUS HER
Messenger