Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Wreck Diver Specialty 

På PADI Wreck Diver Specialekurset lærer du hvordan du får en optimal oplevelse på et vragdyk, og hvordan du kan svømme ind og undersøge vraget på en sikker måde. Især vragdrykning er populært i Danmark, ja faktisk i hele norden, hvor vi har utallige vrag af forskellige typer fra både handels og krigsflåder. Vragdykning er ikke kun historisk facinerende, men også på mange måder utrolig spændende og udfordrende. Vragdykning kræver overskud, erfaring og ro – vragkurset er med til at udvikle dine færdigheder i alle aspekter af dette.

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand – kurset foregår over 2 dage, typisk en weekend, men kan tilpasses dine behov. Kursusprisen inkluderer PADI Wreck Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Wreck Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder på et udvalgt vrag i åbent vand spredt over 2 dage med 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Advanced Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 15 år gammel
 - Du skal medbringe mindst 2 dykkerlygter (en primær og en sekundær) og et linehjul (spole)

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Wreck Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER

 

BOOK DIT WRECK DIVER KURSUS HER
Messenger