Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Grundet COVID-19 restriktionerne er vores fysiske butik lukket frem til d. 7 februar, men vi er der alligevel!


Vores WEBSHOP er åbent døgnet rundt og vi sender varer ud dagligt, som normalt. Det er også muligt at vælge "Click og Collect", hvor du kan afhente din ordre ved vores butik på Vestergade 38, 7100 Vejle. Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

 

OBS: Næste hold starter d. 22/4 2021

EFRI - Emergency First Responder Instructor

Hvis du vil arbejde som PADI instruktør skal du være i aktiv status som Førstehjælpsinstruktør.

Udover fordelen ved at være kompetent i førstehjælp er det essentielt for din karrieremuligheder, at du har en up to date førstehjælpsinstruktørgrad. Du skal have dette kursus færdiggjort inden du tager en IE (Instructor Examination) for at blive instruktør.

På EFRI kurset lærer du hvordan man underviser i førstehjælp. Du behøver ikke være dykkerinstruktør eller ønske at være dette for at deltage i dette kursus. Du kan også blive EFR instruktør som Divemaster.

Som EFR Førstehjælpsinstruktør bliver du kvalificeret til at undervise i førstehjælp indenfor EFR’s principper. Du bliver del af et stort netværk, hvor du modtager kontinuerlig opdateringer i nye standarder indenfor førstehjælp.

Du skal være minimum 18 år gammel for at deltage i et EFRI kursus, og have gennemført et godkendt førstehjælpskursus indenfor de sidste 24 måneder.

Prisen på kurset inkluderer materialer men ikke certificering ved PADI, som du betaler direkte ved færdiggørelse af kurset sammen med din ansøgning. Prisen var i 2020 130 Euro ink. moms (VAT).

EFRI kan være en del af den samlede pakke til din IDC Revolution. Kontakt os for flere detaljer, hvis du går rundt med drømmen om, at blive PADI Dykkerinstruktør hos Dykkerhulen sammen med vores dygtige Course Director Morten Steen.


Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig.
Messenger