fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Næste hold starter d. 22/4 2021

PADI Assistant Instcutor

Assistant Instcutor er for dig, som er Divemaster, og som gerne vil gå instruktørvejen, men ikke helt føler dig klar til, at blive selvstændig instruktør.

Assistant Instructor (AI) er den første halvdel af en IDC (den første uge). Her forberedes du på at blive instruktør, hvor du deltager på en IDC (den første uge), og får de pædagoiske værktøjer til rådighed, som en Open Water Scuba Instructor også får – altså igennem workshops, confined water og open water.

Du vil stadig have begrænsninger indenfor dine undervisningsmuligheder, og må ikke undervise alene på PADIs kurser fra Open Water op efter. Du vil blive en assistent til instruktøren og du må hjælpe selvstændigt på enkelte dele af fx Open Water.

Det er vores anbefaling, at du tager det fulde IDC Evolution kursus fra starten og ikke stopper efter Assistant Instructor, kontakt os dog hvis du skulle gå med tanker om, at blive en PADI Assistant Instructor.

Er du allerede Assistant Instructor og ønsker at blive Open Water Scuba Instructor (OWSI), kan du læse lidt mere om det HER, og hele IDC Evolution kurset HER.

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig.

Messenger