fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Næste hold starter d. 22/4 2021

PADI Instructor Development Course - IDC Evolution

Drømmer du også om at gøre din kærlighed til dykning og havet til dit arbejde?
En uddannelse til Open Water Scuba Instructor åbner alle døre for dit livs eventyr. Ikke kun kan du give din passion videre til andre, men også uddanne og forme fremtidens undervandsambassadører og dermed give indsigt i vores skønne verden og hvordan vi alle kan lære at passe på den.

Et stærkt og unikt samarbejde giver din fremtidige karriere det absolut bedst tænkelige fundament.

Dykkerhulen samarbejder med Kingfish, hvor Danmarks absolut bedste course director Morten Steen kommer til Vejle, og giver dig den bedst tænkelige uddannelse til instruktør. Uddannelsen er delvis online via e-learning, som du forbereder hjemme inden kursusstart, og delvis sammen med Morten Steen og dygtige staff instructors i Dykkerhulen, hvor du lærer alt hvad du skal bruge for ikke kun at bestå PADI’s IE (Instrcutor Examination) men også blive den bedst tænkelige instrutør i fremtiden.

 
Så hvis din drøm er?
• At dele din kærlighed for dykning med andre?
• At gå på arbejde hver da i havet i alle verdenshjørner?
• At udvikle dine færdigheder og viden som dykker?
• At have en arbejdsdag, hvor hver dag er unik, og hvor du deler din glæde for dykning med nye og erfarne dykkere både igennem grunduddannelser såvel som videreuddannelser?
• At dele din erfaring og hobby med andre, mens du samtidigt får en indkomst?
• At rejse verdenen tynd med dit arbejde, eller slå dig ned i en anden verdensdel og leve af din kærlighed til vores undervandsverden?

 
IDC Evolution – Nyt fra PADI!
Fra 2020 har PADI ændret IDC’en så den afspejler den udvikling der er sket i dykkerverdenen i relation til teknikker, opbyggede erfaringer og pædagogik, for derved at sikre, at vi får de bedst uddannede, sikre og mest kompetente instruktører. I Dykkerhulen er vi selvfølgelig klar og opdatererede til at køre denne nye forbedrede IDC.
I hovedtræk er den største ændring med den nye IDC den vægt PADI lægger på din eget engagement og dedikation, hvor vi gennem workshops tager udgangspunkt i praktiske eksempler og derved skaber det bedste fundament til at forberede dig på den verden du som instruktør kommer ud i efterfølgende.

Kingfish har allerede IDC Evolution, Dykkerhulens staff instructors er opdaterede i den nye metode, og vi kan forsikre jer i får en absolut top klasse uddannelse.


Så hvorfor skal du blive PADI dykkerinstruktør hos Dykkerhulen?
Igennem samarbejdet med Kingfish og Course Director Morten Steen tilbyder vi PADI's international anerkendte instruktøruddannelse på den bedst tænkelige måde midt i det jyske.
Selve uddannelsen er baseret på en model hvori der er fokus på formidlingen af viden.

De formidlingsteknikker, du lærer, er gennemprøvede, og er de samme teknikker, der bruges af TV-journalister og foredragsholdere i hele verden. Instruktøruddannelsen fra PADI er derfor ikke kun noget, som du kan bruge i relation til dykning, men er samtidig en uddannelse inden for pædagogiske undervisningsteknikker og en uddannelse i ledelse og kommunikation, som du kan skrive på dit CV og bruge i enhver anden sammenhæng, der fordrer formidling af viden og information.

Vores målsætning er at uddanne de absolut bedste instruktører, som ikke kun lever op til både PADI’s høje standarder, men bestemt også vores egne. Vi er kompromisløse – du bliver simpelthen en af de bedste instruktører på markedet!


Hvorfor er det bare bedre at tage din uddannelse i Dykkerhulen ved Course Director Morten Steen? Jo det mener vi fordi:
• Morten har stor erfaring med afvikling af kurser i mange lande gennem mange år.
• Morten har stor viden om rådgivning og erfaring med salg af udstyr fra snorkel til teknisk udstyr.
• Morten har stort kendskab til alt slags dykning i hele verden – bl.a. gennem Kingfish’s eget rejsebureau.
• Vi tilbyder dig en uddannelse som koldtvands-instruktør, Kan du arbejde i Norden, så kan du arbejde hvor som helst, fordi vi generelt har barskere forhold.
• Morten har igennem sit arbejde igennem mange år i Kingfish kontakter i hele verden. Så hvis du ønsker at komme ud og arbejde, så står vi parat til at hjælpe dig i den rigtige retning.


Hvem er vi, og vores PADI Course Director og teknisk instruktør, Morten Steen?
Dykkerhulen er et prislønnet 5* IDC Center (Instructor Development Center) og et af jyllands ældre dykkercentre. Vi er basseret i Vejle, hvor vi har uddannet dykkere i mere end 13 år. Vi har over 15 top uddannede DykkerInstruktører og Divemastere, og med et nyt friskt samarbejde med Københavns og Danmarks største dykkercenter, vil vores hule blive et stærkere og mere udviklet PADI center end nogensinde.

Selvom vi har PADI Staff Instructors i vores staffpulje, så kan en IDC kun afholdes af en PADI Course Director. Vi har efter grundig overvejelse og længere forhandlinger indgået et stærkt samarbejde med Kingfish’s PADI Course Director - Morten Steen. Morten vil – med assitance fra vores erfarne stab af PADI Staff Instructors - ikke alene vil give dig en grundig indføring i arbejdet som instruktør, men samtidig også en dyb indsigt i dykkerbranchen som helhed. Derudover er Morten en erfaren Tec-Instruktør, så går du med overvejelser om at fortsætte din karriere ind i det tekniske felt, så kan han også vejlede og hjælpe dig her.

Der hersker ingen tvivl om, at der generelt i verden er stor respekt omkring dansk/skandinavisk uddannede dykkerinstruktører. Så banker dit hjerte og dine drømme om en sandstrand og skønne havoplevelser i stedet for et lukket kontormiljø, så vil en IDC med Dykkerhulen ruste dig på den bedst tænkelige måde til at kunne arbejde med at skabe drømme, oplevelser og glade mennesker på alle niveauer.


Så hvordan foregår en IDC hos Dykkerhulen?
Lad os først sige, at en IDC er en holdindsats. Vi udvikler os og øver os sammen, og knytter derved tætte bånd, som du godt kan regne med, vil holde i mange år fremover.
Allerede ved tilmelding bliver du en del af en facebookgruppe, hvor du kan sparre og forberede med de andre IDC-kandidater, Staff-Instructors og Course Directoren.

Vi bruger tid på at lære hinanden at kende, hvor vi kommer fra, og hvilke drømme vi har med vores IDC. Vi arbejder tæt sammen for at lære af hinandens erfaringer – både tidligere og de der opstår mens vi udvikler os på kurset. Med andre ord gør vi alt på IDC’en som et hold, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen.

IDC'en er et “Instructor DEVELOPMENT Course”, det er et intenst kursus og udover arbejdet i teorilokalet og i vandet, spiser vi frokost sammen, hvor vi deler tanker og oplevelser fra vores liv som dykkere og hører om aspekter ved dykning, som vi ikke havde forestillet os.

Om aftenen forbereder du dig sammen med dine medstuderende, I spiser aftensmad og forbereder jer til dagen efter.


Hvad består en IDC af?:
Et IDC kursus består af et Assistant Instructor Kursus (AI) + Open Water Scuba Instructor Kursus (OWSI) lagt sammen til et.

1. Assistant Instructor (AI)
AI er rettet mod Divemasteren, der gerne vil noget mere og som har lyst til at samle lidt mere erfaring før springet til instruktør tages.

2. Open Water Scuba Instructor (OWSI)
Som OWSI får du det sidste med, der gør dig til en fuldbyrdet PADI dykkerinstruktør og klar til at tage ud i verden og uddanne dykkere til sikkert og forsvarligt at opleve den fantastiske verden under overfladen.

Vi har hos Dykkerhulen valgt at tilbyde dig den samlede pakke af AI og OWSI, da det giver dig de største muligheder - men skulle du have lyst til at stoppe ved AI, eller kommer du som AI og gerne vil opgradere til OWSI, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Kontakt os for muligheden og priser, hvis dette er noget du har brug for.
Kommer du fra en anden Organisation og gerne vil være PADI-instruktør, er det også muligt at lave en Crossover.


Hvad skal du igennem på IDC’en?
IDC’en løber over 7 dage. (Hvis du ikke allerede er EFR instruktør afholdes dette kursus som regel i forlængelse af IDC’en, dvs. 9 kursusdage i alt.)

Teori
Du skal lære at undervise i klasseværelset og vil under kurset få en gennemgang af forskellige præsentationer. Præsentationerne omhandler alt fra “velkommen til kurset”, til den metodik, som du under kurset skal lære at mestre. Det betyder, at du vil blive undervist i alt, hvad du kommer til at lave under dit instruktørkursus fra OWD til DIVEMASTER, og alt hvad du skal vide for at kunne afholde egne kurser på en sikker og professionel måde i fremtiden.

Præsentationsteknik
Instruktørkurset handler, som nævnt, om at undervise, så det skal du selvfølgelig også prøve. Du kommer selv til at skulle holde teoripræsentationer foran de andre kandidater og gennem træning øver vi os i sammen at finjustere dine præsentationer. PADIs præsentationsteknikker er verdenskendte og gør dig rustet til at kunne lave professionelle præsentationer i dit virke, både som instruktør, men også i andet erhvervsmæssig øjemed.

Vi vil naturligvis gennemgå, meget grundigt, hvordan du planlægger og gennemfører en sådan teoripræsentation, så du har mulighed for at forberede dig optimalt. Det er uhyre simpelt, men meget virkningsfuldt og pædagogisk.

Confined Water
Du skal i poolen demonstrere Confined Water skills, som du ville lave dem i en rigtig undervisningssituation med elever fra et kursus, under kurset er dine elever de andre instruktørkandidater
Herudover skal du svømme 400 m. - denne gang er det dog ikke på tid, samt træde vande i 10 min.

De skills som du er bekendt med fra dit Divemaster-kursus, skal du også demonstrere her på instruktørkurset. Der er i 2020 blevet justeret på de skills man skal have, så kontakt os så du kan høre mere om ændringerne.

Open Water
Når du kommer i åbent hav, skal du demonstrere hvordan man underviser i åbent vand, samt få Rescue Excersise 2, 6, 7, 8 og 9, fra dit Rescue Diver-kursus finjusteret til demonstrationsniveau.

EFR instruktør
Det er et krav at du som PADI instruktør, også kan undervise i førstehjælp, så i forlængelse af IDC'en afholdes EFR Instruktørkurset. Dette er et separat kursus der varer 2 dage. Er du allerede certificeret EFR/Førstehjælpsinstruktør fra en anderkendt organisation, kan du springe dette kursus over. Kontakt os hvis du er i tvivl, for at vi kan sikre os at dine kvalifikationer dækker de krav der stilles til en PADI OWSI.
 
 
For at kunne deltage på en IDC skal du:
• Være PADI DIVEMASTER eller have tilsvarende certificering, med egenskaber som dykkerleder, fra en anderkendt dykkerorganisation.
• Være i besiddelse af certifikater fra OWD, AOWD, RESCUE eller have tilsvarende certificering fra en anderkendt dykkerorganisation.
• Være min. 18 år gammel.
• Have en lægeerklæring der er underskrevet og stemplet af en læge; max. 12 måneder gammelt, ved kursusstart.
• Have min. 60 loggede dyk og have haft dykkercertifikat i min. 6 måneder.
• Dokumenteret erfaring med nat-, dybde- samt undervands-navigation.
• Have et EFR/førstehjælpsbevis; max. 24 måneder gammelt, ved kursusstart.


Instructor Examination – IE
Når du har gennemført IDC’en, skal du til en eksamen som PADI står for. Denne ligger typisk tæt på afslutningen af IDC’en i Danmark - men kan tages indenfor ét år, ved en af de IE’er der jævnligt bliver afholdt over hele kloden. 
 
Her kommer der eksaminatorer fra PADI, for at sikre at den høje kvalitet, der kræves for at blive PADI instruktør, er til stede.

IE forløber over 2 dage og indeholder præcis de elementer, som vi har gennemgået og dygtiggjort os i under IDC’en - så her er der intet nyt.
 
Har du spørgsmål til PADI Instructor Development Course?
Hvis du ikke opfylder alle krav for deltagelse, eller er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os på tlf. (+45) 28 80 13 84


Adgangskrav
Prisen på din IDC inkluderer alle materialer (også kaldet en Instructor Development Pack), og adgang til e-learning IDC-Evolution.

Du skal også bruge dine materialer fra din Divemaster Uddannelse. De materialer du skal have i opdaterede (current) versioner er:
PADI Open Water Manalen
PADI Open Water Quizzes & Exams Booklet
PADI Advanced Open Water Manual incl. slates
PADI Rescue Diver Manual incl. slate
PADI Recue Diver Final Exam
PADI Divemaster Manual
PADI Divemaster slates
PADI Divemaster Course Final Exams Booklet
PADI Discover Scuba Diving Cue Cards
PADI Confined Water Aquatic Cue Cards
PADI Encyclopedia of Recreational Diving - papir eller CD-rom version
PADI Instructor Manual – papir eller online version.
PADI Guide to Teaching
PADI Diving Knowledge Workbook
PADI How to Use and Choose Dive Computers
PADI Peak Performance Buoyancy Specialty Course Instructor Outline
PADI Project AWARE Specialty Course Instructor Outline
PADI AWARE – Coral Reef Conservation Specialty Course Instructor Outline
PADI eRDPml
PADI Adventures in Diving Instructor Cue Cards
PADI Open Water Aquatic Cue Cards
PADI Rescue Diver Cue Cards
PADI Instructor for Divemaster Course Cue Cards
PADI Confined Water Lesson Preparation Slate
PADI Open Water Training Dive Lesson Planning Slate
PADI Open Water Prescriptive Lesson Guides

Det kan umiddelbart virke uoverskueligt med alle de materialer, men meget af det, har du fra dit Divemaster kursus og flere af de resterende materialer kommer i en samlet pakke #60034 IDC Crew-Pak, som du kan købe i ved Dykkerhulen til DKK. 5.499,-.
 
 
Du skal bruge følgende udstyr på din IDC:
• Finner, dykkermaske & snorkel.
• Komplet regulatorsæt, BCD og flaske
• Dragt og bly (egnet til brug i både pool og åbent vand.)
• Dykkercomputer
• Tidstager (du skal helst kunne måle tiden i sekunder.)
• Kompas og kniv.
• Minimum en lydhør signalalarm i form af fløjte eller dive-alert.
• En DSMB/dekobøje.
• Hvis du ikke er i besiddelse af ovenstående, er det muligt at leje (til halv pris) eller købe dykkerudstyr i Dykkerhulen, dog anbefales det stærkt, at du besidder eget udstyr.

Hvad skal jeg forberede inden min IDC?
Ligesom du kan forvente at få et kompetent, seriøst og velorganiseret instruktørkursus i Dykkerhulen, hvor der skal være plads til sjov og underholdning, forventer vi ligeledes, at du kommer forberedt til dit kursus på både førstedagen og de efterfølgende dage. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt med forberedelserne til livet som PADI dykkerinstruktør, hvad enten det er i Danmark eller det store udland, er det vigtigt, at du afsætter den tid, du skal bruge til at forberede dig.

Du skal:
• Læse Guide to Teaching Manualen og løse opgaverne deri
• Læse Instructor Manualen
• Gøre dig bekendt med Slates og Cue Cards så du ved hvad der høre til hvilket kursus. Ikke nødvendigt at kunne dem udenad.
• Gennemgå e-Learning Instructor Development Course - English (EUR 300 - betales direkte til PADI).
• Læse EFR Instructor Manualen og udfylde Kundskabstestene deri

Instruktørkurset handler mest om pædagogik og ledelse og har derfor ikke direkte noget at gøre med dykkerteori, som du kender det fra dit Divemaster kursus. Men der er en eksamen på både IDC´en og på din Instruktør Eksamen (IE) der indeholder 5 emner: Dykkertabellen, udstyr, fysik, fysiologi samt generelle færdigheder & miljø. Det er derfor en stor fordel at du er ”up to date” med din dykkerteori og dine personlige færdigheder i vand. Hvis det er lang tid siden, du har taget dit Divemaster kursus, kan det være en god idé at læse op på teorien og få pudset dine færdigheder i vand af, før du møder op på dit instruktørkursus.

Det er derfor en god idé at løse opgaverne i Diving Knowledge Workbook med hjælp fra udvalgte kapitler i Encyclopedia Of Recreational Diving eller gennemgå e-Learning Dive Theory - English (EUR 107 - betales direkte til PADI) - men det er ikke obligatorisk.

Du vil ligeledes få brug for at læse og forberede dig om aftenen under kurset.

Nedenstående skal medbringes den første dag på dit kursus:
• Pasfoto.
• Bevis for at du er min. 18 år gammel
• Lægeerklæring underskrevet og stemplet.
• Logbog med min. 60 loggede dyk.
• Et førstehjælpsbevis som er max. 24 måneder gammelt.
• Alle dine dykkercertificater.
• Alle kursus materialer.
• Alt dit dykkerudstyr.
• Madpakke

Priser 2021:
• IDC kurset - DKK 8.499,-
• IDC Crew Pack - DKK 5.499,-
• IDC application - EUR 187,20,- inkl VAT (betales direkte til PADI) 2020 priser
• EFR instruktør kursus - DKK 1.499,-
• EFR instruktør Crew Pack - DKK 1.499,-
• EFR instructor application - EUR 116,40,- (betales direkte til PADI) 2020 priser
• Deltagelse på IE - EUR 651,60,- Inkl VAT (betales direkte til PADI) 2020 priser

Samlet pris inkl. forsikring (på DKK 999,-) er DKK 25.102,49 kr. (Der tages forbehold for valutakursændringer og prisændringer hos PADI)

 
Sygdomsforsikring:
Der kan tegnes en forsikring der koster 10% af IDC kursets pris.
Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.).
Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads.

Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig.
Messenger