Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

Information om håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Siden er sidst opdateret d. 22/3. Ny opdatering vil ske i løbet af uge 13.

Kære kunde,

Nedenfor har vi lavet lidt retningslinjer for at passe på dig som kunde og passe på os i butikken. Det er en svær tid vi alle gennemgår og vi har derfor også brug for din støtte mere end nogen siden før.
Vi har derfor lavet lidt tilbud og håber på din opbakning:
- Servicering af regulatorsæt 15% rabat
- 15% Rabat på ALT i butikken

Om butikken – lukket men åben alligevel!

Da vi i Dykkerhulen vægter sikkerhed som noget at det vigtigste gør vi det selvfølgelig også i disse Corona-tider. Vi vil gøre vores del til at Covid-19 ikke spredes og har derfor valgt at begrænse butikkens åbningstid i Corona virus perioden og der med også være med til at passe på dig. 

Det betyder IKKE at vi ikke er i butikken eller at den er lukket. Vi vil stadig være i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden mellem kl. 13 og 17 hver dag, du skal blot kontakte os på tlf.: 28 80 13 84, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller HER.

I vores butik finder du håndsprit som skal bruges når du kommer og forlader butikken. Der vil være udstyr man ikke kan prøve i butikken grundet smittefare, til gengæld giver vi 90 dages returret for udstyr du ikke kan prøve i butikken.

Ønsker du ikke at komme i butikken, kan vi selvfølgelig sender de produkter du skulle ønske med GLS eller Postnord, kontakt os her om.

Dykkerkruser og udlejning af udstyr

Pga. af smittefaren har vi valgt at rykke alle vores dykkerkurser, der skulle starte indenfor de næste 14 dage (fra d. 9/3). Alle kursister vil blive opdateret med nye datoer for opstart.

Der vil heller ikke i de kommende 14 dage være muligt at leje udstyr grundet smittefaren.

Dykkerrejser

Vores næstkommende dykkerrejse, med afgang fra Billund d. 17/4 til Rødehavet er desværre også blevet aflyst, da myndighedernes anbefalinger vedr. rejser ud af landet frarådes. Rejsegarantifonden dækker, så det vil være muligt at få pengene retur eller rykke dem til næste planlagte grupperejse med Dykkerhulen.

Vi takker for jeres opbakning og ser frem til et spændende forår efter Coronaen. Pas på hinanden der ude.

På gensyn i Dykkerhulen – Vestergade 38B, Vejle.
Gerner Christensen – Indehaver
Dykkerhulen - Explore the Blue!

 

PADI Dive Center
 
Messenger