fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Er du allerede oprettet som bruger, skal du logge ind ved at bruge boksen i venstre side, for at leje udstyr.

Leje af udstyr

Du kan leje dykkerudstyr gennem Dykkerhulen. Det kan lejes i forbindelse med ture gennem butikken / dykkerklubben eller hvis du og en makker selv skal ud at dykke. Det er muligt at leje et komplet sæt eller det du mangler for at have et komplet sæt. Fra april til oktober er det meget pres på vores udlejningsudstyr så det kan være en god ide at leje det i god tid.

Vores skole og udlejningsudstyr er noget af det bedste fra Aqua Lung og er ikke ældre end 2 år. Du kan se hvad udstyret består af HER. Det er vigtigt at du får de rigtig størrelser, så er du i tvivl om størrelserne prøver vi udstyret når du kommer og henter det.

Der gives rabat på leje af udstyr og du har fortrinsret hvis du er medlem af Klub Dykkerhulen. Du kan læse mere om klubbens fordele HER.

For leje af udstyr skal vi have din reservering senest 3 dage før planlagt brug. Udstyret udlejes efter først til mølle princippet. Lejen betales kontant forud ved afhentning.

For at kunne leje udstyr skal du være oprettet som bruger på vores hjemmeside. Det er gratis at oprette en bruger og det tager kun 1 minut.

Når ud er oprettet som bruger kan du booke det udstyr du skal bruge og den dato du skal bruge det. Du modtager herefter en lejekontrakt.

Vores system gemmer dine oplysninger, så som størrelser osv., så det er nemt og hurtigt at leje udstyr næste gang.

 

OPRET BRUGER HER
 

Priser for leje af udstyr

Komplet sæt leje for klubmedlemmer: 300,-
Komplet sæt leje for ikke medlemmer: 425,-

Du kan se vores leje betingelser HER.

Har du spørgsmål i forbindelse med at leje udstyr er du velkommen til at kontakte os HER.

Er du allerede oprettet som bruger skal du logge ind ved at bruge boksen i venstre side.

Messenger