fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI ReActivate (Genopfriskningskursus)

Hvis det er længere tid siden, at du sidst dykkede (et halvt år eller mere), eller du bare føler dig lidt rusten, og måske har en ferie, hvor du gerne vil dykke, så anbefaler vi, at du tager et genopfriskningskursus – eller PADI ReAactivate.

På PADI ReActivate gennemgår vi teori og praktiske øvelser, så du igen bliver en stærk og sikker dykker. Der er ingen forberedelse, men har du PADI Open Water Manualen, så anbefales det bestemt, at du læser den igennem.

Du skal :

  • Bestå en skriftelig teoriprøve, som vi derefter gennemgår
  • Tage 1 hav eller poodyk med en Instruktør
  • Have en debriefing

Krav til dig:

  • Minimumsalder 10 år
  • Certificeret PADI Scuba Diver (Junior Scuba Diver) eller PADI Open Water Diver (Junior Open Water Diver)
  • Du skal udfylde PADI’s regler for sikker dykning


Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.

Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)

Hvad kan vi tilbyde

På genopfriskningskurset gennemgår vi dine generelle færdighede og dykkerteori. Alle personer er individuelle og vi strikker kurset sammen, så det passer til de områder, hvor du ikke føler dig tryg, samtidigt med, at vi følger en eksisterende ramme for PADI ReActivate programmet.

Efter færdiggørelse kan du certificeres som PADI  ReActivate på dit eksisterende niveau. Du får herefter et nyt kort udstedt direkte fra PADI.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dit dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med egen instruktør: 999,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 300,-
 
Du er velkommen til at hent vores Genopfriskningsfolder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT GENOPFRISKNINGSKURSUS HER
Messenger