fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI EFR - Førstehjælpskursus

Alle burde kunne yde førstehjælp!

Tænk hvis du kunne hjælpe, hvis du så en ulykke, en du holder af kommer til skade, eller hvis en person faldt om med hjertestop. Måske er det faktisk dig selv, som en dag kunne få brug for hjælp, og du ville være afhængig af både dig selv og andre.

PADI’s Emergency First Response Kursus forbereder dig med færdigheder til noget, som du forhåbentligt aldrig kommer til at opleve. Fra simpel sårbehandling og blødningstop til hjertestartere, som heldigvis er meget almindelige at finde selv i beboelsesområder i vores verden i dag.

Kurset består af en teoretisk del, hvor du også hjemmefra får forberedt dig ved at læse kursusmaterialet og færdiggørelse af medfølgende quizzer, og derefter praktisk ved øvelser i vores klasseværelse både med bandageringer, praktisk nødhjælp men også på dukker og med hjertestarter.

Dette kursus henvender sig til alle som vil kunne hjælpe i enhver situation. Der er ingen minimum alder, men du skal kunne læse og forstå kursusmaterialet og selv kunne udfylde det.

Inden start skal du :

  • Have læst hele PADI EFR manualen
  • Have udfyldt alle kundskabstests i manualen

EFR Kurset er et praktisk involverende livsændrende kursus. Du vil gå fra kurset med selvsikkerhed og tillid til at kunne hjælpe skulle det værste ske indtil vores beredskab kan overtage. Kurset henvender sig til alle – også ikke dykkere.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 695,-

Du er velkommen til at hent vores PADI EFR - Førstehjælpsfolder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT FØRSTEHJÆLPS KURSUS HER
Messenger