fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI EFR - Førstehjælpskursus

Alle burde kunne yde førstehjælp!

Tænk hvis du kunne hjælpe, hvis du så en ulykke, en du holder af kommer til skade, eller hvis en person faldt om med hjertestop. Måske er det faktisk dig selv, som en dag kunne få brug for hjælp, og du ville være afhængig af både dig selv og andre.

PADI’s Emergency First Response Kursus forbereder dig med færdigheder til noget, som du forhåbentligt aldrig kommer til at opleve. Fra simpel sårbehandling og blødningstop til hjertestartere, som heldigvis er meget almindelige at finde selv i beboelsesområder i vores verden i dag.

Kurset består af en teoretisk del, hvor du også hjemmefra får forberedt dig ved at læse kursusmaterialet og færdiggørelse af medfølgende quizzer, og derefter praktisk ved øvelser i vores klasseværelse både med bandageringer, praktisk nødhjælp men også på dukker og med hjertestarter.

Dette kursus henvender sig til alle som vil kunne hjælpe i enhver situation. Der er ingen minimum alder, men du skal kunne læse og forstå kursusmaterialet og selv kunne udfylde det.

Inden start skal du :

  • Have læst hele PADI EFR manualen
  • Have udfyldt alle kundskabstests i manualen

EFR Kurset er et praktisk involverende livsændrende kursus. Du vil gå fra kurset med selvsikkerhed og tillid til at kunne hjælpe skulle det værste ske indtil vores beredskab kan overtage. Kurset henvender sig til alle – også ikke dykkere.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 695,-

Du er velkommen til at hent vores PADI EFR - Førstehjælpsfolder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT FØRSTEHJÆLPS KURSUS HER
Messenger