fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

Om Dykkerhulen

Med over 15 år på bagen er Dykkerhulen et af Danmarks ældre dykkercentre. Vi er i dag over 10 instruktør, 6 divemasters samt 1 medhjælper og stadig voksende.
Vi startede som lille kælderbutik, men allerede da vi fyldte 1 år bliv vi et PADI Dykkercenter og startede med at lave dykkerkurser. I dag tilbyder vi over 20 dykkerkurser, tilbyder mindst 2 gruppedykkerejser om året samt vi har vores yderst aktive dykkerklub KlubDykkerhulen som arrangerer dykkerture 1 til 3 gange om ugen.

At vi er et PADI 5 stjernet Dive Center er din garanti for at vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af dykkerudstyr, dykkerture, dykkerrejser i ind og udland samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører og divemasters er med til at sikre at du altid får den bedste service og oplevelse ved os.

Vores dykkerbutik handler kun med kvalitetsudstyr fra de bedste dykker- og svømmeudstyrsproducenter i verden. Vi er bl.a. autoriseret forhandler af Aqua Lung (Partner Center), Apeks, Suunto, Cressi, Bare, Whites, Sea&Sea, MetalSub, Aeris, Hollis, iQ, ISC, IST, Padi, SeaLife, UK, Aqua Lung Sport, aqua Sphere mfl.

Dykkerhulen er ikke bare en stor dykkerbutik og et prisbelønnet PADI 5 stjernet Dive Center, vi har også vores egen dykkerklub, som nævnt ovenfor, hvor du som medlem har en masse fordele. Som medlem får du bl.a. rabat når du handler i butikken, gratis strandture, gratis luftpåfyldning, stor rabat på leje af udstyr, rabat på bådture og meget mere.

Når du handler dykkerudstyr, kurser og rejser ved Dykkerhulen, er du sikker på at få den bedste kvalitet og vejleding. Vi handler kun med det bedste af det bedste udstyr, da det er din sikkerhed, det kommer an på. Vi står inde for alle produkter i vores butik. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter er du velkommen til at kontakte os, og vi vil guide dig. Derudover giver vi 14 dages fuld returret på alle bestilte varer i webshoppen, hvis ikke andet er angivet. Dette betyder, at du kan bestille din dragt og prøve den hjemme. Hvis den ikke passer kan du sende den retur og få den der passer.

Vores butik ligger i centrum af Vejle, 150 m for enden af gågaden. Du er altid vedkommen til at besøge butikken for at handle eller bare få en god snak. HUSK at tjekke vores åbningstider nederst på siden da disse er skiftende. Hvis vores åbningstider passer dig dårligt åbner vi gerne for dig på et andet tidspunkt. Du kan læses mere om det HER.

Held og lykke i jagten på det bedste dykkerudstyr her på Dykkerhulens hjemmeside, om du så er begynder eller professionel, skal bruge et par svømmefødder eller et komplet sæt dykkerudstyr, så har vi det hele – og til den bedste pris.

 

På gensyn i Dykkerhulen – Vestergade 38B, Vejle.
Gerner Christensen – Indehaver
Dykkerhulen - Explore the Blue!

 

 

PADI Dive Center

PADI Dive Center
 
Messenger