fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

Lær at dykke med Dykkerhulen

Begynd dit undervandseventyr ved dykkerhulen

Overvejer du at deltage i en af verdens mest spændende undervands aktiviteter, eller har du allerede opdaget den unikke oplevelse af at trække vejret under vandet, og ønsker at tage det næste skridt på PADIs uddannelses stige, kan Dykkerhulen levere en komplet vifte af kurser fra begynder til professionelt niveau. Dykkerhulen er et certificeret PADI 5* IDC (Instructor Development) Center (siden 2008) hvilket betyder vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af udstyr samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører, divemasters, vores og altid små kursushold (max 7 elever), sikrer dig den bedste introduktion til en ny verden under vandet, hvor sikkerheden er i absolut top.

Hvorfor skal jeg tage et dykkerkursus ved Dykkerhulen?

Vores faciliteter er nogle af de bedste i landet. Vi tilbyder vores kursister et moderne teorilokale, velholdt skoleudstyr, stor svømmehal og max 7 kursister pr hold. På hvert hold er der mindst 1 instruktør og 1 divemaster. Det betyder, at der er alt den tid og vejledning, som man har brug for under kurset. Vores filosofi er at det skal være sjovt at dykke, og derfor er det vigtigt at dykkerholdene er små, så der er tid til hver enkelt kursist og deres behov.

PADI dykkercertifikatet

Vi tilbyder en række PADI dykkerkurser lige fra dit første PADI Open Water Diver certifikat til mere specifikke certifikater. Du kan tage et PADI dykkercertifikat fra du er 10 år gammel (hvis du er mellem 10 og 14 år - inklusive - certificeres du som Junior Open Water Diver). Hvert kursus har sit eget materiale, som skal læses igennem inden kursusstart. Når du har bestilt kurset kommer du ned i butikken, og henter kursuspakken som bl.a. indeholder teoribog, logbog og en student record, som du bedes udfylde. Du får samtidig en grundig gennemgang af teorimaterialet, så du er klar til at gå i gang med at læse. De fleste kurser består af 3 moduler: teori, øvelse i svømmehal og dykning i åbent hav. 

Dykkerhulens dykkerkurser

Til højre kan du læse mere om hvert enkelt kursus, se datoer for kurset samt booke en plads. Da kursusholdene er små, er det en god ide at booke en plads i god tid. Pladserne bliver solgt efter først til mølle princippet. Du kan under hvert enkelt kursus se, hvor mange ledige pladser der er tilbage.

Hvad er PADI og hvordan fungerer det?

PADI (Professional Association of Diving Instructors) er verdens største og førende dykkerorganisation. Mere end 80% af alle dykkercertifikater i verdenen er udstedt af PADI. Der er over 7.000 dykkerbutikker og resorts fordelt over 180 lande verden over. Dette betyder at du med et PADI dykkercertifikat fra Dykkerhulen kan dykke over alt i verden. Har du ikke et dykkercertifikat og gerne vil i gang med at dykke, skal du starte med et PADI Open Water Diver kursus (OWD). På dette kursus lærer du alt omkring dykning, udstyr og sikkerhed.

Er du allerede certificeret PADI Open Warter Diver eller lignende og gerne vil tage det næste skridt er det et PADI Advanced Open Water Diver kursus (AOWD) du skal have. Dette kursus giver dig en masse ekstra erfaringer samt adgang til en masse specialtie kurser.


Tabellen nedenfor viser hvilken certificering der giver adgang til det næste kursus. Som begynder skal man starte med kurset PADI Open Water Diver (OWD).


PADI Kursus oversigt

Messenger