fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Drift Diver Speciality

På PADI Drift Diver Specialekurset lærer du færdigheder og får en erfaring, som vil hjælpe dig til at dykke sikkert og roligt i strøm. Du lærer om strømtabeller og prognoser, og hvordan man kan udnytte strømmen til at ’flyve’ under vandet, og med ro udnytte den helt fantastiske oplevelse det er at dykke i strøm. Strømdykning benyttes både i Danmark og udlandet, og kan ikke kun give dig helt unikke oplevelser, men du lærer også at dykke så du udnytter din luft optimalt, så du kan både med og imod strøm, og stadig komme sikkert op fra hvert dyk med din reserveluft i behold.

Kurset består af 1 teorilektion og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Drift Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Drift Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder og vi planlægger vores dyk med strømprognoser på de 2 åbent vands dyk. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciailty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Drift Diver Speciality folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DRIFT DIVER KURSUS HER
Messenger