Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Grundet COVID-19 restriktionerne er vores fysiske butik lukket frem til d. 7 februar, men vi er der alligevel!


Vores WEBSHOP er åbent døgnet rundt og vi sender varer ud dagligt, som normalt. Det er også muligt at vælge "Click og Collect", hvor du kan afhente din ordre ved vores butik på Vestergade 38, 7100 Vejle. Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

 

PADI Peak Performance Buoyancy Diver Speciality

På PADI Peak Performance Bouyancy Specialekurset (opdriftskontrol) udvikler du dine færdigheder i det vigtigste, du som dykker skal have styr på – nemlig din opdrift. God opdriftskontrol giver ikke kun ro på dine dyk, men forbedrer dit luffforbrug og dine oplevelser som dykker. På kurset har vi fokus på din udstyrsopsætning, dit trim og dine individuelle færdigheder. Vi arbejder med placering af dit bly, optimering af dit udstyr og din finneteknik, så du får roligere og mere afslappede dyk, hvor du kan udvikle dig og din dykning, og gøre hvert eneste dyk til et fantastisk minde.

Kurset består af 1 teorilektion og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Peak Performance Bouyancy Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Peak Performance Bouyancy specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves færdigheder og vi optimerer dit udstyri åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1299,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Peak Performance Bouyancy Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT PEAK PERFORMANCE BUOYANCY DIVER KURSUS HER
Messenger