fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Equipment Speciality 

På PADI Equipment Specialekurset ser vi på det udstyr du benytter som dykker. Vi kigger ind i første og andet trinene, og snakker om hvordan mekanikken virker. Vi snakker om o-ringe, lim, smøremidler, værktøj, hvordan man lapper sin dragt, hvordan man skifter dele og hvordan flaskeventiler virker, og hvorfor flasker skal sendes til inspektioner osv osv. Dette er kurset for dig, som gerne vil vide hvorfor dit udstyr kan det det kan, og hvordan du selv kan løse mindre problemer på dykkerstedet, og have forståelse for teknikken bag dit livsvigtige udstyr.

Hvad kan vi tilbyde

Equipment specialet foregår som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og vi gennemgår dykkerudstyr, piller det fra hinanden og samler det igen. Der er intet materiale, som skal gennemlæses inden kursusstart, dette kursus er baseret på undervisning og praktisk udviklning.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Scuba Diver eller tilsvarende

- Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med undervisning og certificering: 1299,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Equipment Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT EQUIPMENT KURSUS HER
Messenger