fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Equipment Speciality 

På PADI Equipment Specialekurset ser vi på det udstyr du benytter som dykker. Vi kigger ind i første og andet trinene, og snakker om hvordan mekanikken virker. Vi snakker om o-ringe, lim, smøremidler, værktøj, hvordan man lapper sin dragt, hvordan man skifter dele og hvordan flaskeventiler virker, og hvorfor flasker skal sendes til inspektioner osv osv. Dette er kurset for dig, som gerne vil vide hvorfor dit udstyr kan det det kan, og hvordan du selv kan løse mindre problemer på dykkerstedet, og have forståelse for teknikken bag dit livsvigtige udstyr.

Hvad kan vi tilbyde

Equipment specialet foregår som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og vi gennemgår dykkerudstyr, piller det fra hinanden og samler det igen. Der er intet materiale, som skal gennemlæses inden kursusstart, dette kursus er baseret på undervisning og praktisk udviklning.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Scuba Diver eller tilsvarende

- Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med undervisning og certificering: 1299,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Equipment Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT EQUIPMENT KURSUS HER
Messenger