fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

******* KØB EN TØRDRAGT I DYKKERHULEN I NOVEMBER OG DECEMBER 2020 OG FÅ 30% RABAT PÅ TØRDRAGTS KURSUS ******

PADI Drysuit Diver Speciality

På PADI Dry Suit Diver udvikler du dine færdigheder i din tørdragt, så du kan nyde dykning hele året. En tørdragt sikrer, at du forbliver komfortabel i vandet, selv i meget koldt vand, du kan udvide dine grænser og dine oplevelser som dyker. En tørdragt isolerer dig med luft inde i dragten, en luft som du skal lære at styre under din dykning. Ud over teoretisk og praktisk viden om dykning i din tørdragt gennemgås også forskellige tørdragtstyper, vedligeholdelse og reparation. Vintermånederne byder på klart algefrit vand, og du vil opleve en ny facinerende og imponerende verden, og udvide din dykning til at inkludere hele året og ikke kun de varme sommermåneder.  

Kurset består af 1 teorilektion, 1 dyk i pool/confined vand og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Dry Suit  Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Dry Suit Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves i pool/confined vand, og når du er komfortabel og har lært de nødvendige færdigheder tages din undervisning i åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,- (bestiller du kurset i forbindelse med køb af tørdragt, er koster kurset 999,-)


Du er velkommen til at hente vores PADI Dry Suit Diver Speciality folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DRYSUIT KURSUS HER
Messenger