fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

******* KØB EN TØRDRAGT I DYKKERHULEN I NOVEMBER OG DECEMBER 2020 OG FÅ 30% RABAT PÅ TØRDRAGTS KURSUS ******

PADI Drysuit Diver Speciality

På PADI Dry Suit Diver udvikler du dine færdigheder i din tørdragt, så du kan nyde dykning hele året. En tørdragt sikrer, at du forbliver komfortabel i vandet, selv i meget koldt vand, du kan udvide dine grænser og dine oplevelser som dyker. En tørdragt isolerer dig med luft inde i dragten, en luft som du skal lære at styre under din dykning. Ud over teoretisk og praktisk viden om dykning i din tørdragt gennemgås også forskellige tørdragtstyper, vedligeholdelse og reparation. Vintermånederne byder på klart algefrit vand, og du vil opleve en ny facinerende og imponerende verden, og udvide din dykning til at inkludere hele året og ikke kun de varme sommermåneder.  

Kurset består af 1 teorilektion, 1 dyk i pool/confined vand og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Dry Suit  Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Dry Suit Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves i pool/confined vand, og når du er komfortabel og har lært de nødvendige færdigheder tages din undervisning i åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,- (bestiller du kurset i forbindelse med køb af tørdragt, er koster kurset 999,-)


Du er velkommen til at hente vores PADI Dry Suit Diver Speciality folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DRYSUIT KURSUS HER
Messenger