fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Wreck Diver Speciality 

På PADI Wreck Diver Specialekurset lærer du hvordan du får en optimal oplevelse på et vragdyk, og hvordan du kan svømme ind og undersøge vraget på en sikker og optimal måde. Især vragdrykning er populært i Danmark, ja faktisk i hele norden, hvor vi har utallige vrag af forskellige typer fra både handels- og krigsflåder. Vragdykning er ikke kun historisk facinerende, men også på mange måder utrolig spændende og udfordrende. Vragdykning kræver overskud, erfaring og ro – vragkurset er med til at udvikle dine færdigheder i alle aspekter af dette.

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand – kurset foregår over 2 dage, typisk en weekend, men kan tilpasses dine behov. Kursusprisen inkluderer PADI Wreck Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Wreck Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder på et udvalgt vrag i åbent vand spredt over 2 dage med 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Advanced Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 15 år gammel
 - Du skal medbringe mindst 2 dykkerlygter (en primær og en sekundær) og et linehjul (spole)

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 2399,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Wreck Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER

 

BOOK DIT WRECK DIVER KURSUS HER
Messenger