fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Project Aware Shark Conservation 

Brænder du for vores verden og bevarelse af vores sårbare verden under havet? Vil du lære mere om hajers rolle i vores økosystemer, og det indgreb vi mennesker laver, og har lavet, på deres eksistens, så er PADI Project Aware Shark Conservation Specialitykurset helt sikkert noget for dig.

Hajer er et misforstået dyr, som lider ekstremt under overfiskeri, både som bi-fangst og direkte igennem shark finning til shark fin soup. Vi kan som dykkere være med til at beskytte hajerne og ændre deres uretfærdige ry. Kurset er et teoretisk klasseværelsebaseret kursus i Danmark, skal du dog med på en af vores fantastiske dykkerrejser, kan kurset kombineres med dykning, hvor vi identificerer hajarter og snakker om deres udbredelse. Kurset er utrolig interessant, til tider barsk og alt for realistisk, men med en positiv holdning til ændring af vores verden som den er i dag.

Vil du også være med til at redde dette fantastiske dyr mod at være blot en fodnote i en bog, så er dette kursus bestemt lige for dig.

Hvad kan vi tilbyde

PADI Project Aware Shark Conservation specialet foregår, som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål. Som nævnt kan dette også tages i forbindelse med en rejse, hvor vi benytter vores overfladeintervaller til at udvikle vores viden om vores verden og vores muligheder for beskyttelse.

Forudsætninger for at starte på kurset
  • Der er ingen minimumkrav til det teoretiske kursus, dog ønsker du at kombinere dette på en rejse med dyk skal du være minimum 10 år gammel og PADI (junior) Open Water eller tilsvarende.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med materialer, undervisning og certificering: 799


Du er velkommen til at hente vores PADI Project Aware Shark Conservation Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.


 

BOOK DIT PROJECT AWARE SHARK CONSERVATION KURSUS HER
Messenger