fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Self-Reliant Diver

PADI Self-Reliant Diver Specialekurset er kurset for dig, som udvikler din selvstændighed og ansvarlighed som dykker. Hvis du ofte dykker med forskellige makkere, gerne vil dykke med mere ro og mindre bekymringer, ønsker flere udfordringer og følelsen af, at kunne klare dig selv i alle givne situationer, så er dette kurset for dig. På kurset udvikles dine færdigheder i at løse opgaver under vand, mens du bevarer din opdrift, og din ro til at løse potentielle stressfulde eller stressprovokerende situationer. Kurset giver dig færdigheder til at kunne afslutte et dyk alene, skulle der opstå en situation, og hvad det vil sige at dykke med redundans (ekstra udover standard udstyr) eller ekstra udstyr, som vil gøre dig uafhængig og selvreddende under vandet. Kurset er ikke rettet mod at uddanne dig til at dykke alene, det er stadig baseret på dykning med en makker, men derimod mod at kunne optimere dig selv, din viden og dit udstyr, så du vil kunne klare situationer som var du alene, og ikke være dybt afhængig af andre til at kunne hjælpe dig.

Kurset består af 1 teorilektion, 1 vurdering af dine skills og 3 dyk i åbent vand.

Dive skills som du skal beherske og bestå er:

 • Hover
 • Maske af/på på bunden
 • Maske af/på i hover
 • Opsendelse af bøje
 • Tom for luft med makker
 • Skift til/fra redundant gas
 • Sikkerhedsstopprocedurer

Ud over standardudstyr skal du have:

 • En sikkerhedsbøje (DSMB) med mindst 30m line
 • Redundant (ekstra) gas: pony flaske, stage flaske, sidemountopsætning eller dobbeltsæt med manifold. Du skal kunne operere den redundante gas med en hånd til alle tider.
 • Redundant (ekstra) udstyr til dybdemåling – bottom timer, dybdemåler eller dykkercomputer.
 • Redundant (ekstra) udstyr til signalering på overfladen – både visuelt og hørbart
 • Back up maske
 • Skriveplade med skriveudstyr
 • Kniv og eller linecutter
Hvad kan vi tilbyde

Self-Reliant Diver specialet foregår på dykkerstedet, hvor der evalueres skills og derefter øves praktiske færdigheder over 3 dyk. Der er intet materiale, som skal gennemlæses inden kursusstart, dette kursus er baseret på færdigheder og praktisk udvikling. Noter venligst, at der kræves et minimum af 100 dyk inden kursusstart for at tage dette kursus, da det er baseret på advanceret dykkerteknikker. 

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal have minimum 100 dyk
 - Du skal minimum være 18 år gammel
 

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med undervisning og certificering: 2499,-


Du er velkommen til komme ind i butikken og få en snak med os om kurset, eventuelle krav og hente udstyr (hvis du ikke har dit eget). Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT SELF-RELIANTT DIVER KURSUS HER
Messenger