fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Self-Reliant Diver

PADI Self-Reliant Diver Specialekurset er kurset for dig, som udvikler din selvstændighed og ansvarlighed som dykker. Hvis du ofte dykker med forskellige makkere, gerne vil dykke med mere ro og mindre bekymringer, ønsker flere udfordringer og følelsen af, at kunne klare dig selv i alle givne situationer, så er dette kurset for dig. På kurset udvikles dine færdigheder i at løse opgaver under vand, mens du bevarer din opdrift, og din ro til at løse potentielle stressfulde eller stressprovokerende situationer. Kurset giver dig færdigheder til at kunne afslutte et dyk alene, skulle der opstå en situation, og hvad det vil sige at dykke med redundans (ekstra udover standard udstyr) eller ekstra udstyr, som vil gøre dig uafhængig og selvreddende under vandet. Kurset er ikke rettet mod at uddanne dig til at dykke alene, det er stadig baseret på dykning med en makker, men derimod mod at kunne optimere dig selv, din viden og dit udstyr, så du vil kunne klare situationer som var du alene, og ikke være dybt afhængig af andre til at kunne hjælpe dig.

Kurset består af 1 teorilektion, 1 vurdering af dine skills og 3 dyk i åbent vand.

Dive skills som du skal beherske og bestå er:

 • Hover
 • Maske af/på på bunden
 • Maske af/på i hover
 • Opsendelse af bøje
 • Tom for luft med makker
 • Skift til/fra redundant gas
 • Sikkerhedsstopprocedurer

Ud over standardudstyr skal du have:

 • En sikkerhedsbøje (DSMB) med mindst 30m line
 • Redundant (ekstra) gas: pony flaske, stage flaske, sidemountopsætning eller dobbeltsæt med manifold. Du skal kunne operere den redundante gas med en hånd til alle tider.
 • Redundant (ekstra) udstyr til dybdemåling – bottom timer, dybdemåler eller dykkercomputer.
 • Redundant (ekstra) udstyr til signalering på overfladen – både visuelt og hørbart
 • Back up maske
 • Skriveplade med skriveudstyr
 • Kniv og eller linecutter
Hvad kan vi tilbyde

Self-Reliant Diver specialet foregår på dykkerstedet, hvor der evalueres skills og derefter øves praktiske færdigheder over 3 dyk. Der er intet materiale, som skal gennemlæses inden kursusstart, dette kursus er baseret på færdigheder og praktisk udvikling. Noter venligst, at der kræves et minimum af 100 dyk inden kursusstart for at tage dette kursus, da det er baseret på advanceret dykkerteknikker. 

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal have minimum 100 dyk
 - Du skal minimum være 18 år gammel
 

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med undervisning og certificering: 1599,-


Du er velkommen til komme ind i butikken og få en snak med os om kurset, eventuelle krav og hente udstyr (hvis du ikke har dit eget). Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT SELF-RELIANTT DIVER KURSUS HER
Messenger