fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

Lær at dykke med Dykkerhulen

Begynd dit undervandseventyr ved dykkerhulen

Overvejer du at deltage i en af verdens mest spændende undervands aktiviteter, eller har du allerede opdaget den unikke oplevelse af at trække vejret under vandet, og ønsker at tage det næste skridt på PADIs uddannelses stige, kan Dykkerhulen levere en komplet vifte af kurser fra begynder til professionelt niveau. Dykkerhulen er et certificeret PADI 5* IDC (Instructor Development) Center (siden 2008) hvilket betyder vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af udstyr samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører, divemasters, vores og altid små kursushold (max 7 elever), sikrer dig den bedste introduktion til en ny verden under vandet, hvor sikkerheden er i absolut top.

Hvorfor skal jeg tage et dykkerkursus ved Dykkerhulen?

Vores faciliteter er nogle af de bedste i landet. Vi tilbyder vores kursister et moderne teorilokale, velholdt skoleudstyr, stor svømmehal og max 7 kursister pr hold. På hvert hold er der mindst 1 instruktør og 1 divemaster. Det betyder, at der er alt den tid og vejledning, som man har brug for under kurset. Vores filosofi er at det skal være sjovt at dykke, og derfor er det vigtigt at dykkerholdene er små, så der er tid til hver enkelt kursist og deres behov.

PADI dykkercertifikatet

Vi tilbyder en række PADI dykkerkurser lige fra dit første PADI Open Water Diver certifikat til mere specifikke certifikater. Du kan tage et PADI dykkercertifikat fra du er 10 år gammel (hvis du er mellem 10 og 14 år - inklusive - certificeres du som Junior Open Water Diver). Hvert kursus har sit eget materiale, som skal læses igennem inden kursusstart. Når du har bestilt kurset kommer du ned i butikken, og henter kursuspakken som bl.a. indeholder teoribog, logbog og en student record, som du bedes udfylde. Du får samtidig en grundig gennemgang af teorimaterialet, så du er klar til at gå i gang med at læse. De fleste kurser består af 3 moduler: teori, øvelse i svømmehal og dykning i åbent hav. 

Dykkerhulens dykkerkurser

Til højre kan du læse mere om hvert enkelt kursus, se datoer for kurset samt booke en plads. Da kursusholdene er små, er det en god ide at booke en plads i god tid. Pladserne bliver solgt efter først til mølle princippet. Du kan under hvert enkelt kursus se, hvor mange ledige pladser der er tilbage.

Hvad er PADI og hvordan fungerer det?

PADI (Professional Association of Diving Instructors) er verdens største og førende dykkerorganisation. Mere end 80% af alle dykkercertifikater i verdenen er udstedt af PADI. Der er over 7.000 dykkerbutikker og resorts fordelt over 180 lande verden over. Dette betyder at du med et PADI dykkercertifikat fra Dykkerhulen kan dykke over alt i verden. Har du ikke et dykkercertifikat og gerne vil i gang med at dykke, skal du starte med et PADI Open Water Diver kursus (OWD). På dette kursus lærer du alt omkring dykning, udstyr og sikkerhed.

Er du allerede certificeret PADI Open Warter Diver eller lignende og gerne vil tage det næste skridt er det et PADI Advanced Open Water Diver kursus (AOWD) du skal have. Dette kursus giver dig en masse ekstra erfaringer samt adgang til en masse specialtie kurser.


Tabellen nedenfor viser hvilken certificering der giver adgang til det næste kursus. Som begynder skal man starte med kurset PADI Open Water Diver (OWD).


PADI Kursus oversigt

Messenger