fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

Hvorfor rejse med Dykkerhulen?

Når du vælger at rejse med Dykkerhulen vælger du også luksus dykkerrejser til rigtige gode priser. Vi arrangerer grupperejser og familierejser. Hoveddelen af vores rejser går til Egypten hvor det enten er liveaboard eller landbaserede dykkerture.
 
Er det landbaserede dykkerture bor vi på luksushoteller eller dykkerlejre og sejler ud om morgenen og er tilbage sidst på dagen. Både på dagsturene og liveaboardsturne bruger vi kun de bedste dykkerselskaber og mange af dem har vi besøgt flere gange, så vi ved hvad de står for og hvilken service de kan tilbyde.
 
På vores grupperejser er ALT inkluderet i prisen. Dvs. der kommer IKKE ekstra udgifter i form af visum, transfers, Miljø/havne/park gebyr osv. Ud over det er der ALTID gratis nitrox på ALLE liveaboards ture samt vi altid har vores egne guider med.
 
 
Lær at dykke på rejsen

Har du ikke et dykkercertifikat kan du uddanne dig på vores grupperejser og sparer penge på certifikatet. Vi har vores egne instruktører med. Vi laver teorien hjemme og det praktiske på stedet så vi får det optimale ud af dykningen. Det er også muligt at tage div. specialities på rejserne.
Vi anbefaler at man tager et nitrox kursus inden afgang da der er gratis nitrox på vores grupperejser. Vi anbefaler også at man har et PADI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende certifikat. Har man ikke dette certifikat eller et nitrox certifikat kan man tage kurserne på turen til fordelagtige priser.

 

Din garanti når du bestiller din rejse ved Dykkerhulen

Dykkerhulen har valgt at bruge det svenske rejseselskab Scuba Travel som vores tekniske rejsearrangør af dykkerrejser. Scuba Travel har gennem de sidste mange år opbygget et stort rejseselskab, som har forhandlere af deres rejser i hele norden. De har rejsemål i hele verden og er blandt de førende dykkerrejse-arrangører i norden.

Sammen med Scuba Travel har Dykkerhulen været rundt og se flere af deres rejsemål med vægt på landbaseret- og liveaboard-rejser i Egypten og på Malta. Dette betyder, at vi ved, hvad vi sender vores kunder ned til.

Har du spørgsmål eller er usikker på ovenstående, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 28 80 13 84 eller kontakte os HER.

Messenger