Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

PADI Junior Open Water Diver (OWD Jr.) Dykkerkursus

Siden er ved at blive opdateret!
 
Vores webmaster arbejder hårdt på at få de sidste sider på vores nye hjemmeside færdig. Skulle du have spørgsmål til kurset eller mangler noget information, så kontakt os på tlfnr.: 28 80 13 84 eller e- mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi står klar til at hjælpe dig.
 
Selv om der ikke er så meget tekst på senden endnu, betyder det ikke at vi ikke afholder kurset. Du kan booke kurset nederst på side.
 
Hvad kan vi tilbyde
Undervisningen for går i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære, hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo - dette gælder også for øvelserne i svømmehallen.
 
Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på, at have udstyr der passer dig under hele kurset.
 
Kurset strækker sig over 2 weekender (lørdag & søndag + lørdag & søndag). Vi starter kl. 9 og er ca. færdig kl. 17.30 alle 4 dage.
 
 
Forudsætninger for at starte på kurset
 - Du skal minimum være 10 år gammel
   (hvis du er mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Open Water Diver)
 - Du skal kunne svømme 200 meter og flyde/træde vande i 10 minutter 
 - Du skal udfylde PADI's regler for sikker dykning
 
Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.
Du kan downloade helbredserklæringen her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)
 

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset
For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.
 
Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.
 

Priser på kurset

Kursus uden elevpakke, med certificering: 3495,-
Kursus med elevpakke, certificering samt leje af udstyr: 3995,- 3495,-
Tilbuddet gælder frem til d. 1/5 2018. Derefter koster kurset 3995,-

Du er velkommen til at hente vores PADI Open Water Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT OPEN WATER DIVER JR. KURSUS HER
 
 
Kursus tilbud på Advanced Open Water Diver (AOWD Jr.)
Det er altid en god ide at videreuddanne sig, for at få mere erfaring og viden om dykning. På vores Advanced Open Water Jr. kursus (AOWD Jr.) lærer du en masse samt dine færdigheder bliver bedre. Ud over det, giver et AOWD certifikat flere dykkermuligheder både i Danmark og i udlandet, bl.a. må du dykke ned til 30m.
 
Bestiller du et AOWD kursus senest 2 måneder efter dit OWD kursus er afsluttet giver vi dig et gavekort på 500,- til udstyr i butikken. Du behøver ikke at betale hele kurset ved bestillingen, men kan nøjes med at lægge et depositum på 500,-. Resten betales ved kursus opstart. Gavekortet udstedes når hele beløbet for kurset er betalt.
Messenger