fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Rescue Diver Dykkerkursus

"Udfordrende" og "givende" beskriver bedst PADI Rescue Diver kurset.
 
På dette kursus arbejder vi videre med det du allerede har lært på dit PADI Open Water og PADI Advanced Open Water dykkerkurser, om hvordan man forhindrer dykkerrelaterede problemer og ulykker, samt hvordan man håndterer dem, hvis de opstår.

Det sjove og givende ved dette kursus er at få forskellige udfordringer og så lære at mestre dem. De fleste dykkere finder dette kursus både fysisk krævende, men også meget givende i forhold til at kunne tage vare på sig selv og andre dykkere. Oftest siger de, at det er det mest givende, udviklende og lærerige kursus de nogensinde har taget.
 
 
Færdigheder du lærer på dette kursus:
 - Selvredning
 - Opdage og forhindre stress hos andre dykkere der kan føre til dykkerulykker
 - Håndtering af en nødsituation
 - Brug af udstyr til nødsituationer
 - Redning af dykker i panik
 - Redning bevidstløs dykker
 
 
Forudsætninger for kurset:
 - Du skal være mindst 12 år
 - PADI Advanced Open Water Diver certificeret eller tilsvarende
 - Have et gyldigt førstehjælpsbevis (ikke ældre end 2 år!)*
 
* Har du ikke et gyldigt førstehjælpsbevis kan vi give dig et. Læs mere om vores første hjælps kurser HER
 
Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursussets opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet. 
Du kan downloade helbredserklæringen her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)


 
Selve kurset:
Der vil blive undervist i de grundlæggende færdigheder til selvredning og redning af andre dykkere. Kurset består af både teori og praksis. Begge dele afsluttes med en eksamen.
Den praktiske del foregår både i pool og i åbent vand. I poolen vil vi introducere dig til de nødvendige 12 redningsøvelser du skal lære, inden vi skal i havet.

I havet skal vi lege med alle redningsøvelserne / teknikkerne som du har lært og øvet i poolen. Du skal vise du mestrer alle 12 redningsøvelser, samtidig med vi vil lave nogle forskellige scenarier, hvor du skal agere ud fra det du har lært.
 

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 2999,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 500,-

Du er velkommen til at hente vores PADI Rescue Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT RESCUE DIVER KURSUS HER
 
 
Messenger