Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Rescue Diver (RD) Dykkerkursus

"Udfordrende" og "givende" beskriver bedst PADI Rescue Diver kurset. På dette kursus arbejder vi videre med det du allerede har lært på dit PADI Open Water og PADI Advanced Open Water dykkerkursus, om hvordan man forhindrer dykkerrelateret problemer og ulykker, samt hvordan man håndterer dem, hvis de opstår.
Det sjove ved dette kursus er at få forskellige udfordringer og lære at mestre dem. De fleste dykkere finder dette kursus både fysisk krævende men også meget givende i forhold til at kunne tage vare på sig selv og andre dykkere. Oftest siger de, at det er det mest givende og lærerige kursus de nogensinde har taget.
 
 
Færdigheder du lærer på dette kursus:
 - Selvredning
 - Opdage og forhindre stress hos andre dykkere der kan føre til dykkerulykker
 - Håndtering af en nødsituation
 - Brug af udstyr til nødsituationer
 - Redning af dykker i panik
 - Redning bevidstløs dykker
 
 
Forudsætninger for kurset:
 - Du skal være mindst 12 år
 - PADI Advanced Open Water Diver certificeret eller tilsvarende
 - Have et gyldigt førstehjælpsbevis (ikke ældre end 2 år!)*
 
* Har du ikke et gyldigt førstehjælpsbevis kan vi give dig et. Læs mere om vores første hjælps kurser HER
 
Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursussets opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet. 
Du kan downloade helbredserklæringen her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)


 
Selve kurset:
Der vil blive undervist i de grundlæggende færdigheder til selvredning og redning af andre dykkere. Kurset består af både teori og praksis. Begge dele afsluttes med en eksamen.
Den praktiske del foregår både i pool og i åbent vand. I poolen vil vi introducere dig til de nødvendige 12 redningsøvelser du skal lære, inden vi skal i havet.

I havet skal vi lege med alle redningsøvelserne / teknikkerne som du har lært og øvet i poolen. Du skal vise du mestrer alle 12 redningsøvelser, samtidig med vi vil lave nogle forskellige scenarier, hvor du skal agere ud fra det du har lært.
 

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 2995,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 500,-

Du er velkommen til at hente vores PADI Rescue Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT RESCUE DIVER KURSUS HER
 
 
Messenger