Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

Kommende dykkerkurser - Vi er allerede i gang!

Næste PADI Open Water Diver dykkerkursus starter d. 26/9 og d. 24/10. Læs mere og tilmeld dig HER.

Næste PADI Advanced Open Water Diver dykkerkursus starter d. 3/9. Læs mere og tilmeld dig HER.

Du kan se hele vores kursuskalender HER

PADI Advanced Open Water Diver (AOWD) Dykkerkursus

Fortsætterkurset fra PADI Open Water Diver kurset, som giver en bred erfaring med dykning.
I dette kursus anvendes teori og praksis fra dit Open Water Diver kursus til at gøre dig til en mere sikker og erfaren dykker. Kurset indeholder ikke så meget teori som Open Water Diver kurset, men mere praktik - dvs. mere dykning! Når du har gennemført kurset er du bl.a. i stand til at dykke ned til 30 meter.
 
Advanced Open Water kurset består af 5 specialitie dyk. 2 obligatoriske specialitie som er:
  - dybdedykning ned til 30 meter
  - undervands navigation
 
og 3 valgfrie dyk hvor vi anbefaler:
  - natdyk
  - strømdyk
  - opdriftkontrol
 
Det er vores erfaring at netop disse 5 specialities er med til at gøre dig til en meget bedre dykker, udvide din selvsikkerhed, dykkerfærdigheder og vil gøre dig i stand til at dykke de fleste steder i verden.
 
På kurset får du en introduktion til de 5 dyk. Vi gennemgår den relevante teori for dine dyk og derefter tager vi i havet og gennemfører dykkene. Kurset strækker sig over 2 hverdagsaftner hvor vi har teori og natdyk samt en lørdag og søndag hvor de resterede 4 dyk skal gennemføres. På hverdagene mødes vi kl 18.30 og i weekenden kl. 10 så vi har god tid til at øve og gennemfører dykkene.
På nat- og dybdedyk skal der bruges personlig lygte. Har du endnu ikke en lygte, har vi et godt tilbud på køb af lygte sammen med kurset.
 
 
Hvad kan vi tilbyde
Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo.
Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på at have udstyr der passer dig under hele kurset.
 

Forudsætninger for at starte på kurset
 - Du skal være certificeret PADI Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 10 år gammel
   (hvis du er mellem 10 og 14 år certificeres du som Jr Advanced Open Water Diver)
 - Du skal have dykket inden for de sidste 3 måneder i norden*
 - Du skal udfylde PADI's regler for sikker dykning
 
* Har du ikke det, kan du komme med os ud at dykke på en af vores dykkerture.
 
Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursussets opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.
Du kan downloade helbredserklæringen her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)
 

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset
For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.
Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe ABC udstyr inden eller under kurset giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du leje det af os under kurset.
 

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1995,-
Leje af udstyr til kurset: 300,-

Du er velkommen til at hente vores PADI Advanced Open Water Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT ADVANCED OPEN WATER DIVER KURSUS HER
 
 
Kursus tilbud på Rescue Diver
Når du er færdig med dit Advanced Open Water Diver kursus ved du en hel masse om dykning og dine færdigheder er blevet trænet så du er blevet en bedre dykker. Nu er det så tid til at fokuserer på sikkerheden, din egen sikkerhed, din makkers sikkerhed, hvordan undgår man ulykker og hvad gør man hvis ulykken indtræffer? Rescue Diver er kurset hvor du lærer førstehjælp, at forbygge dykkerulykker, håndterer en ulykkessituation og meget mere. Kurset for den seriøse dykker der vægter sin egen sikkerhed og andres højt.
 
Bestiller du et Rescue Diver kursus senest 2 måneder efter dit AOWD kursus er afsluttet giver vi dig et gavekort på 500,- til udstyr i butikken. Du behøver ikke at betale hele kurset ved bestillingen, men kan nøjes med at lægge et depositum på 500,-. Resten betales ved kursus opstart. Gavekortet udstedes når hele beløbet for kurset er betalt.
Messenger