fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Search og Recovery 

PADI Search og Recovery Speciality lærer dig teknikker til at søge for (og finde) ting undervandet.

På kurset gennemgås forskellige søgsmønstre, hvordan du vælger den rigtige til opgaven,  og vi søger efter ting under overfladen af forskellig størrelse. Vi arbejder også med opdrift, navigation og opsendelse af bøjer og hævesække, derfor er dette speciale ikke kun en øvelse i hvordan vi finder ting, men vi arbejder også aktivt med at forbedre din dykning indenfor mange områder. Vi planlægger dyk, og bruger både naturlig navigation og kompas navigation, og lærer hvordan vi indhenter viden, som kan hjælpe os med at lokalisere det tabte – være det stort eller lille. Du vil være en populær makker, som kan finde tabte ting under overfladen, men derudover vil kurset også give dig en ro og lære dig teknikker til brug af navigation, så du vil være en bedre rustet dykker fremover.   

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand over to dage – typisk en weekend, men kurset kan tilpasses dine behov.  Kursusprisen inkluderer PADI Search and Recovery Speciality bog.

Hvad kan vi tilbyde

Search and Recovery specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Vi vil også forberede søgsteknikker, udvide din viden og lokal kendskab, og lave øvelser. Derefter øves i åbent vand spredt over 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer eller et kompas, er det muligt at få disse til en god pris, og du kan så bruge dem under kurset. Materialer til brug under kurset som fx hævesække leverer vi. 

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Search and Recovery Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.
 

BOOK DIT SEARCH OG RECOVERY KURSUS HER
Messenger