Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

OBS: Håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Pga. smittefare har vi valgt at begrænse butikkens åbningstid. Vi er stadig i butikken eller tæt der på hver dag, men det betyder at døren er låst og man kan kun komme ind ved forud aftalt tidspunkt og der vil derfor kun være 1 kunde i butikken ad gangen.
Læs mere om Dykkerhulen, Corona virus og vores forbehold HER.

Vi har mulighed for at åbne butikken for dig i hele Corona perioden fra kl. 13 til 17 hver dag, du skal blot kontakte os HER.

PADI Search og Recovery 

PADI Search og Recovery Speciality lærer dig teknikker til at søge for (og finde) ting undervandet. På kurset gennemgås forskellige søgsmønstre, hvordan du vælger den rigtige og vi søger efter ting under overfladen af forskellig størrelse. Vi arbejder også med opdrift, navigation og opsendelse af bøjer og hævesække. Vi planlægger dyk, og bruger både naturlig navigation og lærer hvordan vi indhenter viden, som kan hjælpe os med at lokalisere det tabte – være det stort eller lille. Du vil være en populær makker, som kan finde tabte ting under overfladen.   

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand over to dage – typisk en weekend, men kurset kan tilpasses dine behov.  Kursusprisen inkluderer PADI Search and Recovery Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Search and Recovery specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves i åbent vand spredt over 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Search and Recovery Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.
 

BOOK DIT SEARCH OG RECOVERY KURSUS HER
Messenger