fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Enriched Air - Nitrox Speciality

Nitrox kurset er et af PADI´s mest populærer specialties fordi det giver dig længere bundtid, samtidig med at ophobning af nitrogen i kroppen reduceres betragteligt. Dette er godt hvis man har gentagne dyk fx på dykkerrejser.

På kurset lærer du alle de sikkerhedsregler og procedurer, der skal til for at dykke sikkert med den iltberigede luft op 40%. 

Hvis du har en dykkercomputer er det en god ide at medbringe den på kurset, da vi under kurset vil prøve at analysere luften fra en tank, og indstille din computer til den resulterende iltprocent.

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål, og lave de øvelser der skal laves i dit tempo. Der vil være en gennemgang af forholdsreglerne ved dykning med beriget luft, sikkerhed og du vil prøve at teste en tank med beriget luft med en analysator. 

Selve kurset tager ca. 3 timer. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet. Der afsluttes med en lille teori eksamen. Der er ingen dyk i dette kursus!

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med certificering: 1199,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Enriched Air - Nitrox Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT NITROX SPECIALITY KURSUS HER

  

Messenger