fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

Hvorfor rejse med Dykkerhulen?

Når du vælger at rejse med Dykkerhulen vælger du også luksus dykkerrejser til rigtige gode priser. Vi arrangerer grupperejser og familierejser. Hoveddelen af vores rejser går til Egypten hvor det enten er liveaboard eller landbaserede dykkerture.
 
Er det landbaserede dykkerture bor vi på luksushoteller eller dykkerlejre og sejler ud om morgenen og er tilbage sidst på dagen. Både på dagsturene og liveaboardsturne bruger vi kun de bedste dykkerselskaber og mange af dem har vi besøgt flere gange, så vi ved hvad de står for og hvilken service de kan tilbyde.
 
På vores grupperejser er ALT inkluderet i prisen. Dvs. der kommer IKKE ekstra udgifter i form af visum, transfers, Miljø/havne/park gebyr osv. Ud over det er der ALTID gratis nitrox på ALLE liveaboards ture samt vi altid har vores egne guider med.
 
 
Lær at dykke på rejsen

Har du ikke et dykkercertifikat kan du uddanne dig på vores grupperejser og sparer penge på certifikatet. Vi har vores egne instruktører med. Vi laver teorien hjemme og det praktiske på stedet så vi får det optimale ud af dykningen. Det er også muligt at tage div. specialities på rejserne.
Vi anbefaler at man tager et nitrox kursus inden afgang da der er gratis nitrox på vores grupperejser. Vi anbefaler også at man har et PADI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende certifikat. Har man ikke dette certifikat eller et nitrox certifikat kan man tage kurserne på turen til fordelagtige priser.

 

Din garanti når du bestiller din rejse ved Dykkerhulen

Dykkerhulen har valgt at bruge det svenske rejseselskab Scuba Travel som vores tekniske rejsearrangør af dykkerrejser. Scuba Travel har gennem de sidste mange år opbygget et stort rejseselskab, som har forhandlere af deres rejser i hele norden. De har rejsemål i hele verden og er blandt de førende dykkerrejse-arrangører i norden.

Sammen med Scuba Travel har Dykkerhulen været rundt og se flere af deres rejsemål med vægt på landbaseret- og liveaboard-rejser i Egypten og på Malta. Dette betyder, at vi ved, hvad vi sender vores kunder ned til.

Har du spørgsmål eller er usikker på ovenstående, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 28 80 13 84 eller kontakte os HER.

Messenger