fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

Oplev en ny vidunderlig verden - få et prøvedyk

Begynd dit undervandseventyr ved Dykkerhulen

Ved et prøvedyk får du mulighed for at opleve en ny verden, prøve at trække vejret under vandet, prøve at være vægtløs, ja kort sagt - være et med fisk og vand... En oplevelse du aldrig vil glemme.

 
Hvad er et prøvedyk?

Et prøvedyk er en rolig, sikker og berigende oplevelse, hvor du sammen med en divemaster og instruktør, tager dit første skridt til at besøge den vidunderlige verden under havet. Et prøvedyk er ikke et kursus, men en smagsprøve på, hvad du kan opleve, og du kan herefter tage et dykkerkursus til at blive PADI Open Water Diver. Ved prøvedykket vil divemasteren og instruktøren gennemgå sikkerhed, enkelte øvelser, forklare om opdrift under vandet, og generelt introducere dit udstyr, så du er rustet til en rolig og livsændrende oplevelse.

Et prøvedyk tager ca. 4 timer. Vi mødes i Dykkerhulen, pakker udstyr og sammen kører vi til svømmehallen eller stranden hvor du skal have dit prøvedyk. Her laver vi en gennemgang af dykkerudstyret, lidt teori du skal vide for at dykket, og så er vi klar til at vise dig en helt ny verden. Selve prøvedykket tager mellem 45 til 60 minutter. Du vil under hele prøvedykket blive guidet af vores dygtige divemastere og dykkerinstruktører som sammen med dig under hele dykket.

 
Priser for prøvedyk

Prøvedyk i svømmehal, alt inklusiv: 999,-
Prøvedyk i havet, alt inklusiv: 999,-

Vi dykker som udgangspunkt i havet fra 1. maj til 1. oktober - men det kan variere lidt i begge ender, for det er vigtigt at sikre at forholdene er egnet til prøvedyk. Mødetidspunktet aftaler vi når du bestiller prøvedykket.

Minimumsalder for at deltage i prøvedyk, uanset om dykket foregår i svømmehal eller havet er 12 år.

 
Kørsel til og fra dykkerstedet

Du skal som udgangspunkt selv kunne transporterer dig fra Dykkerhulen og til dykkerstedet i bil.

 
Prøvedyk som arrangement

Er I flere end 3 der gerne vil have et prøvedyk laver vi gerne et arrangement for jer. Vi har stor erfaring med prøvedyk som teambuilding for firmaer, polterabender eller grupper der vil opleve noget helt nyt.

 

Helbred og dykning

For at få et prøvedyk skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før prøvedykkets opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.
Du kan downloade helbredserklæringen her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)
Skulle du have spørgsmål til dette, skal du kontakter os.

 

Book dit prøvedyk her

Dit fulde navn:*
Skal udfyldes - Du kan KUN indtaste bogstaver i dette felt!

Adresse:*
Skal udfyldes!

Postnr. og by:*
Skal udfyldes!

Telefonnr.:*
Skal udfyldes!

Din e-mail adresse:*
Skal udfyldes!

Din alder:*
/ / Skal udfyldes!

Er I flere prøvedykkere skal vi have alderen på den yngste.

Hvor mange skal have et prøvedyk:*
Skal udfyldes!

Ønsk en dato:

Invalid Input

Du kan ønske en dato, men vi kan ikke garanterer at vi kan på den givne dato. Normalt laver vi prøvedyk onsdag eftermiddag / aften og søndag formiddag. Du er også velkommen til at ringe til os for at aftale en dato.Besked:
Please let us know your message.

Messenger