fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Divemaster Dykkerkursus

Føler du dig klar til at tage det første skridt ind i PADI’s vidunderlige Pro verden, og har du lyst til, at være med til at forme og uddanne kommende dykkere, give eksisterende dykkere ture i dit lokalområde og lede andre ved dine færdigheder, og derved være ambsassadør for både dykkerverdenen og dit lokale område?

Hvis svaret er ja, så er du klar til at uddanne dig som PADI Divemaster.

Som PADI Divemaster har du en enestående mulighed for at arbejde professionelt med din hobby i mere end 110 lande i verden.

På kurset udvikler du dig i et tæt samarbejde med erfarne instruktører både indenfor din teoretiske viden, dine dykkerteknikker, men også dine evner med arbejde med elever, og hjælpen af dem i denne vidunderlige verden udvikles og finpudses, så du er et professionelt forbillede og en som folk ser op til.

Du får:

 • Dykkerfærdigheder på et højt niveau
 • Viden om dykkerteori på instruktørniveau
 • Erfaring i assistance på dykkerkurser på alle niveauer
 • Udviklet dine færdigheder i sikkerhed og planlægning
 • Mulighed for selv at afholde Discover Local Diving
 • Erfaring og uddannelse til at afholde kurser som fx PADI ReActivate
 • Mulighed for at uddanne dig til at afholde Discover Scuba Diving kurser.
 • Udviklet færdigheder for at tage ansvar for andre dykkere og dig selv på et højt niveau

Krav til dig:

 • Minimumsalder 18 år
 • Du skal have logget minimum 40 dyk ved start af kurset og 60 ved afslutningen
 • Være certificeret PADI Rescue Diver eller tilsvarende
 • Have gyldig førstehjælp indenfor de sidste 24 måneder
 • Have en udfyldt og underskrevet lægeerklæring for dykning. Denne må max være 12 måneder gammel.

Hvad kan vi tilbyde
PADI Divemaster programmet er en uddannelse, hvor du til dels følger et struktureret program med en instruktør, og til dels selv er ansvarlig for dit engagement og deltagelse i kurser med elever. Som Divemaster skal du være et godt eksempel for andre, både i dine færdigheder dykkermæssigt, men også i din måde at omgå dine kollegaer, elever og disses familier. Du får erfaring i dykkervirksomhed og butik, samtidigt med at du udvikler din viden i mulighederne indenfor dykkerverdenen.


Der er 3 faser i PADI’s Divemaster program :

1. Svømmeprøver og Dykkerfærdigheder
Som skrevet skal du som PADI Divemaster være et godt eksempel for andre, og du vil blive trænet og eksamineret i dine færdigheder. Færdigheder udvikles med træning, og du vil øve dine med erfarne instruktører og med elever under supervision af instruktører. Det er vigtigt, at du investerer tid og drive i din uddannelse, og derved udvikler dig som dykker, så du kan lede ved eksempel og tryghed.

2. Teoretisk viden
Under din uddannelse vil du udvikle din viden indenfor dykkerfysik, dykkerfysiologi, dekompressionsteori, færdigheder og miljø, men også i ledelse af certificerede dykkere, overvågning af elever, risk management og dykkerforretning. Vi afholder teoriaftener og eftermiddage, hvor du sammen med den teori du har læst og forberedt hjemmefra, gennemgår og udvikler din viden med din instruktør.

3. Praktisk træning
På denne del af dit kursus får du den praktiske træning. Det er hvor del 1 og 2 kommer sammen, og udvikles i real time med elever og andre dykkere. Her kommer du til at følge forskellige instruktører på forskellige kurser, og vil se de mange nuancer som dykkerverdenen har, sammen med de forskelligheder vores elever kommer med. Under dette punkt træner vi også dine færdigheder i dykkerredning, sikkerhed, planlægning og briefinger, så vi alle kommer tilbage sikkert fra hvert dyk. Du skal også have udfærdiget en nødplan og et kort over et dykkersted, som skal godkendes af din instruktør.

Så hvad så derefter?  

PADI Divemaster uddannelsen er det første trin på den professionelle stige. Det er her, hvor du ændrer din dykkeradfærd til at være mere uddannende og til at være et forbillede for andre.

Mange PADI Divemastere fortsætter som PADI Instruktører, og har du interesse for det, så snak med din instruktør om dette under dit kursus.

Hvis du har fået lyst til at snakke med os om dette trinbræt til en hel ny dykkerverden, så kontakt os. En PADI Divemaster uddannelse er et rammeværk, men med opfordring for at du selv investerer tid og vilje til at udvikle dig til at være en person, som andre dykkere ser op til og spørger til råds. Du vil udvide din videnbank teoretisk og praktisk, og vil ændre dig som dykker på alle tænkelige niveauer.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dit dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 6995,-
Evt. leje af udstyr til kurset: 1500,-

Du er velkommen til at hent vores PADI Divemaster folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT DIVEMASTER KURSUS HER
 
 
Messenger