fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Project Aware Dive Against Debris

Vil du være med til at brede budskabet om standen på vores verden under havet? Vil du være dykkekrambassadør for bæredygtighed, genbrug, oprydning og sunde gode dykkervaner? Vil du være med til at sikre en bedre og renere verden for vores efterkommere, og ’rydde op’ under overfladen, for et sundere dyreliv, bedre miljø og bedre oplevelser for os alle? Hvis ja, så er PADI specialet i samarbejde med Project Aware Dive against Debris lige noget for dig.

Specialet består af en teoretisk præsentation i klasseværelset, og herefter vælger vi sammen et dykkersted, som vi kigger på med nye øjne og samler ting op under dykket. Når vi er færdige indrapporterer vi vores fund til Project Aware, som bruger denne information til at påvirke regeringer og beslutningstagere over hele verdenen til at se et virkeligt billede af verdenen og den menneskelige påvirkning. Din indsats vil være med til at lave ændringer, samtidigt vil du få en ny måde at se dykning på og være mere bevist om din egen påvirkning af omverdenen.

Hvad kan vi tilbyde

PADI Project Aware Dive Against Debris specialet foregår delvis, som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål. Herefter dykker vi med affaldsopsamling, og melder så tilbage til Project Aware hvad vi finder. Kurset kan også tages i forbindelse med en af vores fantastiske dykkerrejser – hvorfor ikke prøve at være bevist om vores dykning og sprede ordet om vores miljø medens vi oplever fantastiske ting?

Forudsætninger for at starte på kurset

Alle kan deltage på den teoretiske del, og det ville være positivt at se alle aldre deltage på en Project Aware Dive Against Debris opsamlingsdag. Der er ingen minimumkrav til det teoretiske kursus, dog ønsker du certificering så skal du være minimum 10 år gammel og PADI (junior) Open Water eller tilsvarende for at tage det tilhørende dyk.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med materialer, undervisning og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Project Aware Dive Against Debris  folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

 

BOOK DIT PROJECT AWARE DIVE AGAINST DEBRIS KURSUS HER
Messenger