fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...
 

 UDSALG – ALT SKAL VÆK. SPAR OP TIL 70%

Vi har efter 15 år valgt at lukke vores fysiske butik i Vejle! Det er dog stadigt muligt at tage dykkerkurser ved nogle af landets bedste instruktører og divemasters. Vores instruktører fortsætter nemlig individuelt i eget regi, med at tilbyde mange forskellige dykkerkurser via PADIs online e-learning system. Du kan læse mere om dykkerkurserne og booke dem ved instruktørerne her: https://www.dykkerhulen.dk/dykkerkurser/laer-at-dykke-med-dykkerhulen

Dykkerhulens grupperejser vil i fremtiden blive varetaget af Rejs og Dyk. Rejs og Dyk arbejder på at få deres nye hjemmeside klar, med spændende dykkerrejser for 2023. Følg med på deres hjemmeside www.rejsogdyk.dk

 

Det store udsalg starter d. 3. september og strækker sig frem til d. 17 september. Rabatterne stiger, så hvor lang tid tør du vente??:

Lørdag d. 3/ 9 kl. 10 til 13 med 20% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 5/9 kl. 13 – 17 med 20% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 10/9 kl. 10 til 13 med 30% rabat på ALT i butikken

Mandag d. 12/9 kl. 13 – 17 med 30% rabat på ALT i butikken

Lørdag d. 17/9 kl. 10 til 15 med 40% til 70% rabat på ALT i butikken

Rabatterne gælder på alle lagerførte varer i butikken. Da butikken lukker er det ikke muligt at bytte eller returnere købte varer.
Butikken holder lukket frem til d. 3/9 indtil udsalget starter, da vi er på dykkerrejse frem til d. 29/8.

 

Butikken lukker lørdag d. 17/9. Alle kurser og rejser der er booket vil blive afholdt planmæssigt i oktober, november og december.

 

PADI Project Aware Dive Against Debris

Vil du være med til at brede budskabet om standen på vores verden under havet? Vil du være dykkekrambassadør for bæredygtighed, genbrug, oprydning og sunde gode dykkervaner? Vil du være med til at sikre en bedre og renere verden for vores efterkommere, og ’rydde op’ under overfladen, for et sundere dyreliv, bedre miljø og bedre oplevelser for os alle? Hvis ja, så er PADI specialet i samarbejde med Project Aware Dive against Debris lige noget for dig.

Specialet består af en teoretisk præsentation i klasseværelset, og herefter vælger vi sammen et dykkersted, som vi kigger på med nye øjne og samler ting op under dykket. Når vi er færdige indrapporterer vi vores fund til Project Aware, som bruger denne information til at påvirke regeringer og beslutningstagere over hele verdenen til at se et virkeligt billede af verdenen og den menneskelige påvirkning. Din indsats vil være med til at lave ændringer, samtidigt vil du få en ny måde at se dykning på og være mere bevist om din egen påvirkning af omverdenen.

Hvad kan vi tilbyde

PADI Project Aware Dive Against Debris specialet foregår delvis, som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål. Herefter dykker vi med affaldsopsamling, og melder så tilbage til Project Aware hvad vi finder. Kurset kan også tages i forbindelse med en af vores fantastiske dykkerrejser – hvorfor ikke prøve at være bevist om vores dykning og sprede ordet om vores miljø medens vi oplever fantastiske ting?

Forudsætninger for at starte på kurset

Alle kan deltage på den teoretiske del, og det ville være positivt at se alle aldre deltage på en Project Aware Dive Against Debris opsamlingsdag. Der er ingen minimumkrav til det teoretiske kursus, dog ønsker du certificering så skal du være minimum 10 år gammel og PADI (junior) Open Water eller tilsvarende for at tage det tilhørende dyk.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med materialer, undervisning og certificering: 999,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Project Aware Dive Against Debris  folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

 

BOOK DIT PROJECT AWARE DIVE AGAINST DEBRIS KURSUS HER
Messenger