Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

Kommende dykkerkurser - Vi er allerede i gang!

Næste PADI Open Water Diver dykkerkursus starter d. 26/9 og d. 24/10. Læs mere og tilmeld dig HER.

Næste PADI Advanced Open Water Diver dykkerkursus starter d. 3/9. Læs mere og tilmeld dig HER.

Du kan se hele vores kursuskalender HER

PADI Sidemount Diver

PADI Sidemount Diver Specialekurset er kurset for dig, som vil tage din dykning fra den traditionelle form, hvor din tank sidder på ryggen, til en mere strømlinet dykning med lavere luftforbrug, og med mere sikkerhed. I sidemount dykning bærer du dine tanke (og der er typisk to, dog kan du sidemount dykke med blot en tank) på hver side under dine arme. Du tager tanke af og på i vandet, og minsker derved også den vægt betydeligt, som du bærer på land. Sidemount er ikke kun utrolg behageligt og sikkert, men også praktisk hvis du har ryg, lænd eller ledproblemer, hvor det ofte meget tunge udstyr på land er besværende for dig. Sidemount dykning er utrolig populært, og der ses flere og flere dykkere, som gerne vil dykke længere, have mere luft både til dykket, men også i uheldssituationer, men ikke har lyst til eller fysisk bæreevne til dobbeltflasker på ryggen.

Kurset består af 1 teorilektion, 1 udstyrsopsætningslektion og 4 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Sidemountt Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Sidemount Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder, udstyrskonfigurering og opsætning og herefter praktiske øvelser på de 4 åbent vands dyk. Kurset løber over 2 dage – typisk en weekend, men kan tilpasses individuelt. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 15 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Sidemount Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.


 

BOOK DIT SIDEMOUNT DIVER KURSUS HER
Messenger