fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Night Diver Speciality

Livet under overfladen om natten er en helt anden verden end om dagen. Om natten vågner bunden, og du får en helt unik og fantastisk intens oplevelse ved dykning efter mørkets frembrud. På PADI Night  Diver Specialekurset får du færdigheder og erfaring, som vil hjælpe dig til at dykke sikkert og roligt om natten (efter mørkets frembrud til solopgang), du udforsker det unikke ved dykkerstedet og lærer om det liv, som er så specielt om natten. Vi gennemgår brugen af lygter, planlægningen af dykkene og kommunikation under vandet om natten.

Kurset består af 1 teorilektion og 3 dyk i åbent vand – kurset foregår normalt over 2 dage, mellem solnedgang og solopgang, men typisk om aftenen. Kursusprisen inkluderer PADI Night Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Night  Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder og vi oplever det lokale dyreliv på de 3 åbent vands dyk. Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (junior) Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkerlygte er det muligt at få en god lygte til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-

 
Du er velkommen til at hent vores PADI Night Diver Speciality folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT NIGHT DIVER KURSUS HER
Messenger